Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 14:35

Smart Cities of Romania 2017

Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) are plăcerea să vă invite la ediţia 2017 a expo-conferinţei Smart Cities of România – Smart Governance for Smart Citizens. Evenimentul concentrează cea mai mare comunitate smart city din România și reunește reprezentanți ai mediului de afaceri și sistemului administrativ românesc, dar și membri ai comunității academice.

Vor intra în dialog, printre alții, Asociatia Municipiilor din România, Asociația Orașelor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, precum şi reprezentanţi ai Senatului României, Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale și Ministerului Cercetării şi Inovării.

Smart Cities of Romania este un eveniment suport în cadrul European Week of Regions and Cities, se derulează sub egida Comisiei pentru învățământ, știință, tineret si sport și Comisiei pentru administrație publică și organizarea teritoriului a Senatului României iar Facultatea de Administrație Publică – SNSPA este partener.

Conferința se desfăşoară în perioada 10-11 octombrie 2017, la JW Marriott Bucureşti şi propune şase sesiuni tematice derulate în plen, precum şi o zonă expoziţionala. Tematica acoperă cele mai importante subiecte din domeniul smart city, de la strategie şi tehnologii până la parteneriate şi exemple de bune practici. Conferinţa aduce în prim plan domeniul mobilităţii urbane şi al proiectelor de smart energy, precum şi măsurile pentru reducerea emisiilor de carbon prin folosirea soluțiilor ITC prin creșterea eficienței de utilizare a infrastructurii de transport.

Agenda completă a evenimentului poate fi poate fi găsită aici

Confirmarea participării, aici.