Imprimă această pagină
Luni, 19 Februarie 2018 15:38

Seria evenimentelor organizate de Centrul de Studii Israeliene pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la fondarea statului Israel

Centrul de Studii Israeliene din Cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) are plăcerea să vă prezinte lista evenimentelor pe care le va organiza cu ocazia celebrării a 70 de ani a statului Israel.

Centrul de Studii Israeliene (CSIs), din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, dorește să avanseze cunoașterea și să furnizeze o perspectivă academică riguroasă asupra chestiunilor ce țin de guvernarea, politica, societatea și istoria statului Israel. CSIs a fost creat pentru a oferi o analiză mai nuanțată și o alternativă academică la abordările jurnalistice sau părtinitoare.

Pentru întrebări, înscrieri sau confirmări, vă rugăm să vă adresați către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 15:52