Luni, 12 Mai 2014 13:54

Europa regiunilor - provocări instituţionale viitoare

Luni, 12 aprilie 2014, în cadrul seriei “Dialogurilor despre Identităţile europene”, organizată de Facultatea de Administraţie Publică, ambasadorul Belgiei în România şi în Republica Moldova, Excelenta Sa Domnul Philippe Beke, va susţine conferinţa pe tema "Europa regiunillor - provocări instituţionale viitoare". Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Str. Povernei, nr. 6), în sala 111, de la ora 14.00.

enter

watch Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

click here

click here Excelenţa Sa Domnul Philippe Beke este ambasador în România şi în Republica Moldova din martie 2011. Domnia sa poseda o vastă experienţă în afaceri europene şi internaţionale. Înainte de a fi numit la Bucureşti, Domnul Philippe Beke a fost ambasador în Bulgaria. De asemenea, a fost negociatorul Belgiei pentru cel de-al 5-lea val al extinderii europene, Director al Direcţiei generale Asia-Pacific în cadrul ministerului belgian al Afacerilor Externe şi consul general la Milano. 

come funziona iqoption
Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 14:05