Vineri, 30 Mai 2014 09:20

Admitere 2014: Numărul locurilor la buget

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este o instituţie publică de învăţământ superior, care include toate cele trei cicluri de învăţământ: licenţă, masterat, doctorat. SNSPA are un portofoliu complex, format din nouă programe de studii universitare de licenţă, 52 de programe de studii universitare de masterat şi patru domenii de doctorat.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Admitere 2014: Studii universitare de licenţă
Admiterea la studiile universitare de licenţă din cadrul SNSPA se desfăşoară în luna iulie 2014, imediat după examenul de bacalaureat.  Calendarul admiterii,
aici.
SNSPA scoate la concurs 800 de locuri alocate de la buget pentru admiterea la studii universitare de licenţă. Numărul locurilor la buget, pentru fiecare facultate, aici.
La SNSPA, condiţiile de admitere au rămas aceleaşi ca cele de anul trecut. La admiterea din 2013, peste 3000 de candidaţi s-au înscris la admiterea la studiile universitare de licenţă la facultăţile SNSPA, concurenţa fiind, în medie, de 5 candidaţi pe locurile subvenţionate de la buget. Condiţiile de admitere, aici

Descrierea programelor de studiu

 

Admitere 2014: Studii universitare de masterat
SNSPA scoate la concurs 800 de locuri alocate de la buget pentru admiterea la studii universitare de masterat. Numărul locurilor la buget, pentru fiecare facultate, aici.
Formaţiunile de studiu pentru programele universitare de masterat vor avea minimum 15 studenţi.
Calendarul admiterii la masterat
Condiţiile de admitere

Lista programelor de masterat

 

Toţi cei care doresc să afle mai multe informaţii legate de admiterea la SNSPA pot accesa site-ul admitere.snspa.ro