Marți, 22 Iulie 2014 19:24

Gates Open for Project Management – GO PM!

http://klarezaken.nl/?pg=binaire-opties-roulette&def=1c binaire opties roulette Echipa PMArena are placerea de a va invita pe 25 iulie 2014 la evenimentul GO PM! – “Gates Open for Project Management”. Sunteti asteptati pentru a afla mai multe detalii despre Masteratul de Managementul Proiectelor (singurul program masteral din Europa Centrala si de Est acreditat international de PMI GAC) si pentru a-i aplauda pe absolventii promotiei 2012-2014 la sediul S.N.S.P.A. de pe Str. Povernei nr. 6, sector 1, Bucuresti. Aceasta este o oportunitate pentru a va familiariza cu masteratul nostru si, de asemenea, pentru a afla opinii “la rece” de la masteranzi, absolventi si profesori. 

binary option peak Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

best binary option broker in singapore Agenda evenimentului este urmatoarea:

http://www.runwaytelevision.com/?opt=binary-options-brokers-in-new-zealand&0bd=08 binary options brokers in new zealand 12.00 – 12.15: Sesiune de prezentare a Masteratului in Managementul proiectelor, acreditat international de PMI GAC (Sala 111)

http://korkreativ.com/?nav=binary-options-auto-trader-chrome&984=1e binary options auto trader chrome WORKSHOP-URI DEMO – “mostre” de cursuri sustinute de profesorii masteratului, care sunt deopotriva practicieni si membri ai comunitatii academice – pentru candidati, masteranzi, absolventi si oricine este interesat sa se profesionalizeze in domeniul managementului de proiect.

http://jpbijleveld.nl/?ph=traden-binaire-opties&48e=12 traden binaire opties 12.15 – 13.30: “Microsoft Project-smart planning” – Lect. dr. Bogdan Abaza si drd. Bianca Robescu (Sala 111)

binaire opties in belgie 13.45 – 15.00: “Tips & tricks in pregatirea unei cereri de finantare pentru POS DRU” – Lect. dr. Elena Negrea-Busuioc

http://petrinum.de/?pw=online-umfrage-geld-verdienen-seri%C3%B6s&1b1=af online umfrage geld verdienen seriös 15.15 – 16.30: “Project Management Essentials: How can you know you are doing the right project?” – Lect. dr. Loredana Radu, MBA, PMP (Sala 111);

binäre option ohne einzahlung 16.30 – 17.45: “Managementul riscurilor” – Lect. dr. Sergiu Stan (Sala 111);

18.00 – 19.00: Ceremonia de absolvire a Masteratului in Managementul proiectelor – acreditat de PMI GAC: fun, speeches, and champagne!  (Sala 12);

19.00 – 19.30: Sesiune de networking (Hol Rectorat).

Pentru sesiunea de workshop-uri este necesara preinscrierea dvs. la urmatoarea adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va rugam sa includeti urmatoarele informatii in e-mailul dumneavoastra: nume si prenume, workshop-ul la care doriti sa participati. Inscrierile se pot face pana pe data de 23 iulie 2014.

Va asteptam cu drag,

Echipa PMArena

www.pmarena.ro