Joi, 24 Iulie 2014 15:02

Reuniunea angajaţilor SNSPA, la noul sediu al instituţiei

cash america locations chicago Marţi, 22 iulie 2014, profesorii şi personalul administrativ al SNSPA au participat la reuniunea organizată în noul sediu al SNSPA. Aceasta întâlnire informală cu angajaţii institutiei a fost un prilej de a enumera reuşitele acestui an, provocările, precum şi dificultăţile cu care s-a confruntat SNSPA.

binaire opties traders Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

trading demo opzioni binarie senza registrazione Vizita la noul sediu al SNSPA a fost un moment important pentru întreaga instituţie, aşteptat de întreaga comunitate a SNSPA. Clădirea nouă este situată în zona de N-NV a orasului Bucuresti, în vecinătatea Complexului Expozițional ROMEXPO. Lucrările au început în februarie 2009. Clădirea, al cărei regim de înălţime este 2S+P+8E,  va cuprinde întreaga structura administrativă a instituţiei, precum și decanatele facultăţilor.

http://247loan.ca/are-halifax-loans-easy-to-get are halifax loans easy to get Studenţii şi cadrele didactice ale SNSPA vor beneficia de un spaţiu modern de învăţare, în care vor avea loc şi evenimente, congrese, workshop-uri. Clădirea dispune de 3 amfiteatre cu o capacitate de 228 locuri fiecare, numeroase săli de curs şi seminar, 3 laboratoare de IT, o bibliotecă cu sală de lectură și bibliotecă electronică.

house loan company Inaugurarea oficială a noului sediu va avea loc cu ocazia deschiderii noului an universitar.

binary options ukraine  

trade binary options uk demo binary options strategy rsi Galerie FOTO eveniment

 

binäre optionen richtige strategie Turul virtual al noului sediu al SNSPA

Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 15:24