Luni, 08 Septembrie 2014 11:47

Masteratul Communication and Advertising. Pentru viitorii specialişti în comunicare şi publicitate

Sursa foto: http://gkcommunicationstudies.wordpress.com Sursa foto: http://gkcommunicationstudies.wordpress.com

Programul de masterat Communication and Advertising, organizat de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, oferă o rampă de lansare studenţilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul publicităţii, relaţiilor publice, marketingului sau media. Toate cursurile se desfăşoară în limba engleză, studenţii putând astfel beneficia de acces direct la bibliografie academică de ultimă oră, de profesori invitaţi de la universităţi partenere şi de îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare profesională în limba engleză.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Prin formatul interactiv al cursurilor, programul masteral încurajează gândirea critică şi învăţarea prin proiecte. O componentă importantă a cursurilor este iniţierea de cercetări aplicate, prin care, pe de o parte, sunt puse la lucru conceptele teoretice prezentate la curs, iar pe de altă parte este dezvoltată gândirea critică şi metodologică, esenţiale nu doar pentru excelenţa academică, ci şi cea profesională.

Detalii despre admitere, aici.

Public-ţintă
Cei mai mulţi dintre candidaţii la acest masterat au absolvit programe de comunicare şi relaţii publice, jurnalism, limbi moderne, studii economice, dar şi studii umaniste (filosofie, istorie). Profilul divers al candidaţilor e o provocare pe care profesorii masteratului au depăşit-o printr-o sinteză oportună între nivelul introductiv şi cel  avansat.

Posibilităţi de angajare
Absolvenţii noştri lucrează în principal în relaţii publice pentru diverse organizaţii (ONG-uri, firme specializate de relaţii publice, multinaţionale), în publicitate, marketing şi branding, în jurnalism etc. Cei mai mulţi dintre studenţi lucrează în domeniul de specializare încă din timpul programului masteral.  

Profilul masteratului
reductil; reductil 15mg; reductil 20mg; acomplia; Generic Reductil (Phentermine speed,Ectivia). has to be stored at a room temperature of not more If you are using (sibutramine hydrochloride monohydrate) for weight loss, your healthcare provider may start you on one capsule daily.Buy at incredibly low prices! Compare online offers from trusted pharmacies, make instant order with no prior prescription requited and get your shipped Here is best guide on How long does stay in your system Urine and Blood you can read all about that. Thanks. The opinions expressed here are solely those of the Below are (Medicament xanax) reviews, ratings, comments submitted by patients and caregivers. Based on a total of 31 ratingsreviews, has an overall score of 8.19. Masteratul îmbină o direcţie profesională consistentă, orientată spre practică (prin cursuri de publicitate, marketing şi branding, comuinicare politică, relaţii publice) cu o direcţie de cercetare care oferă consistenţă şi perspective critice asupra celei dintâi (cursuri de teoria comunicării, mass media, cultură şi comunicare, teoria argumentării). Mulţi dintre profesorii masteratului sunt practicieni de succes sau sunt implicaţi în proiecte de cercetare de amploare internaţională.

Discipline

  • Marketing and branding (conf. univ. dr. Alexandra Zbuchea, asist. univ. dr. Diana Dumitriu)
  • Public Relations (prof. univ. dr. Remus Pricopie, conf. univ. dr. Dorina Guţu)
  • Mass media and society (conf. univ. dr. Nicoleta Corbu)
  • Theory of communication (conf. univ. dr. Irina Stănciugelu)    
  • Advertising (lector univ. dr. Mădălina Buga-Moraru, conf. univ. dr. Dan Petre, CDA Sorin Ioan Blaga)
  • Research methods (conf. univ. dr. Loredana Ivan, asist. univ. dr. Diana Dumitriu)
  • Political Communication (conf. univ. dr. Dorina Guţu)
  • Organizational communication (conf. univ. dr. Diana Cismaru)     
  • Argumentation theory    (CDA Alexandru Cârlan)
  • Culture and Communication (lector univ. dr. Mălina Ciocea, CDA Alexandru Cârlan)

 

Testimoniale

Beatrice Soare, online editor, ProTV

Soare Beatrice
    "În viaţa de zi cu zi, sunt editor online şi am de-a face în mod direct cu practicile de comunicare şi publicitate ale zilelor noastre. Mi-am dorit să obţin însă şi o altă perspectivă asupra domeniului, una avizată, aşa că m-am înscris la programul masteral de comunicare şi publicitate în limba engleză, considerând că acesta mă va ajuta să capăt o cunoaştere mai profundă a branşei în care activez. Ca masterand, mi-am îmbunătăţit abilităţile şi am deprins altele noi. Mai mult decât atât, programul mi-a oferit ocazia de a studia în engleză, cu profesori bine pregătiţi, care mi-au educat gândirea analitică şi spiritul critic. Din punctul meu de vedere, acest masterat este indicat mai ales absolvenţilor care îşi doresc o consolidare a bazei teoretice din aria comunicării şi a publicităţii, precum şi o perfecţionare prin proiecte şi activităţi practice."

 

Saiona Stoian, doctorandă în Ştiinţele Comunicării, SNSPA

Saiona


   "De multe ori, încercăm să ne trasăm viitorul asemenea unei hărţi detaliate a formelor de relief şi sperăm să înfigem steagul (fie şi unul mic, pentru decorat sandwich-uri) pe cea mai înaltă culme. Când am dat check-in pe harta virtuală a Masteratului în Comunicare şi Publicitate, încă aveam rău de înălţime şi o incapacitate de a vedea pădurea din cauza copacilor. Între timp, am învăţat nu doar că o privire de ansamblu este vitală oricărei specializări ulterioare, ci şi că priorităţile se pot schimba, iar asta este ceva absolut firesc. În cazul meu, microbul cercetării (aş spune pasiune, dar nu e suficient de contagios) contactat în urma masteratului, m-a determinat să dau mai departe la doctorat, activitate pe care îmi place să o asemăn cu munca minuţioasă a unui cartograf care documentează, dacă nu teritorii neexplorate, cel puţin tărâmuri imaginare."

 

Mihaela Gingirov, specialist în comunicare şi PR la şcoala americană Bucharest Christian Academy

Gingirov
   "Ca psiholog, comunicarea era deja “specialitatea” mea, însă urmând acest masterat mi-am format competenţele practice şi creative necesare unei activităţi profesioniste în domeniul relaţiilor publice. Astfel că cele mai importante dintre aşteptările mele au fost împlinite pe parcursul celor doi ani: cursuri care să clădească pornind de la gramatica comunicării eficiente înspre imaginea acesteia, informaţii relevante şi actuale în ceea ce priveşte tehnicile de comunicare, o metodologie care urmăreşte stilul occidental de predare, profesori foarte bine pregătiţi şi la curent cu tot ce este actual în domeniul lor de specializare, posibilitatea de a învăţa limbajul tehnic propriu acestui domeniu în limba engleză."

 

 

Bianca Cheregi, doctorandă la Şcoala Doctorală în Ştiinţele Comunicării, SNSPA

Cheregi

  "Am ales MCPE tocmai pentru că îmbină materii importante pentru profesia de comunicator cu materii din zona publicităţii, ideale pentru un viitor copywriter, strateg sau specialist în marketing. În plus, masteratul în limba engleză m-a ajutat să-mi structurez ideile într-o engleză academică, cu toate rigorile şi frumuseţile ei. Proiectele de cercetare au fost o adevărată provocare, mai ales că am lucrat în echipă şi a trebuit să ne împărţim sarcinile, iar produsul final să reflecte o viziune de ansamblu. În prezent, îmi continui cercetarea pentru doctorat la Universitatea din Bournemouth din Marea Britanie. MCPE a fost masteratul care mi-a dat deschiderea spre un program doctoral şi spre oportunităţi internaţionale, de aceea îl recomand oricui vrea să urmeze această carieră."

 

Nagy Blanka, Marketing Project Manager, PRO TV

Nagy Blanka  "Am aflat întâmplător de acest program, când eram deja studentă la alt master, de la o altă facultate. M-am înscris, am fost admisă, şi din prima săptămână de cursuri mi-am dat seama ce noroc am avut că îl urmez. În scurt timp a devenit o preocupare exclusivă. Am participat mereu cu plăcere la cursuri şi seminarii, deoarece profesorii ne motivau în permanenţă: cele mai noi studii de caz, subiecte relevante, proiecte la care ne făcea plăcere să lucrăm. Nu o să uit niciodată ora de curs la care am vizionat The Truman Show, pe care apoi l-am “puricat” la cursul următor de Mass Media şi Societatea. Şi nici cursurile de Teoria Argumentarii, un “challenge” de proporţii. Când am finalizat cursul, am simţit că am cucerit Everestul. Masterul de Comunicare şi Publicitate a fost pentru mine ca un film foarte bun, pe care l-aş revedea mereu cu placere."

Ultima modificare Luni, 08 Septembrie 2014 14:04