Vineri, 25 Iulie 2014 15:14

Fii student la Masteratul de EU Communication & Governance şi ai ocazia să vezi cum funcţionează Uniunea Europeană „la ea acasă”!

Programul de masterat, disponibil numai în limba engleză, contribuie la europenizarea sferei publice româneşti prin crearea a două seturi de competenţe corelate.

Summary and Introduction. Objective: To demonstrate the equivalent efficacy of Restoril sleeping pill 7.5mg and temazepam for the treatment of transient insomnia. Primul set constă într-o bună cunoaștere și înțelegere a modului în care funcționează UE, inclusiv mecanismele decizionale, aspectele socio-economice și cadrul inter-instituțional, cu un accent deosebit pus pe procesele de construire a politicilor europene printr-un dialog constructiv cu deținătorii de interese cheie. Cel de-al doilea set de competențe vizează comunicarea în UE, înțeleasă ca politică menită să medieze relația dintre sfera publică europeană și sfera publică națională.

7 motive pentru a fi student la Master in EU Communication and Governance:

  • ai acces la un program de studiu european, singurul de acest tip din România şi printre puţinele din Europa Centrală şi de Est
  • ajungi la Bruxelles, prin stagiul realizat la Institute for European Studies - VUB
  • faci parte dintre primii absolvenți care dobândesc calificarea academică de ”expert afaceri europene”
  • intri în contact cu practicieni de la Bruxelles
  • capeţi un set de cunoştinţe şi abilităţi care te pregătesc pentru un job în context european (la Bruxelles sau oriunde în UE)
  • te poți implica într-o multitudine de proiecte şi iniţiative naţionale şi transnaţionale
  • ai acces la oportunităţile de studiu şi dezvoltare academică într-un mediu internaţional

Pentru detalii și preînscriere asistată la programul de masterat, scrie un e-mail coordonatorului Masteratului de EU Communication & Governance, dr. Denisa Oprea, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Detalii despre admitere, aici.


Masteratul are o importantă componentă interdisciplinară, subsumată unora dintre obiectivele sale majore: familiarizarea studenţilor cu noţiuni-cheie din domeniul comunicării și guvernanței europene și formarea de competențe de cercetare și profesionale în domeniul afacerilor europene. Discipline studiate, aici.


Corpul profesoral


Absolvenții acestui masterat vor face parte din prima promoţie de experţi în afaceri europene şi vor putea urma cariere de succes în EU affairs, atât în administraţia publică (guvern, ministere, agenții guvernamentale, instituții europene etc.), cât și în organizații private (agenții de comunicare, ONG-uri europene, mass-media, companii specializate în public affairs și lobby).

Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 09:54