Marți, 29 Iulie 2014 15:57

Masteratul Studii de muncă, un program unic în România

Sursa foto: http://www.mentalhealthportland.org/?p=22866 Sursa foto: http://www.mentalhealthportland.org/?p=22866

Programul de masterat Studii de Muncă, organizat de Facultatea de Științe Politice, pregătește specialişti cercetători şi practicieni în domeniul relaţiilor industriale și de muncă. Prin abordarea trans-disciplinară (sociologie, științe politice, drept, științe economice, antropologie) și prin oferta de cursuri cu predare în limba română și limba engleză, acest masterat este un program unic în România.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Excelența academică și profesională sunt principiile de bază ale acestui program de masterat. Scopul acestui program este de a pregăti specialiști în relații de muncă și industriale, cu un accent pus pe abordarea comparativă și pe analiza de politici.

Detalii despre admitere, aici

Acest masterat se adresează:

  • absolvenţilor de învăţământ superior interesaţi de cercetarea relațiilor de muncă, a politicilor publice în domeniul pieței forței de muncă, a relațiilor dintre sindicate, firme și stat, a modelelor de instituții economice și sociale, a grupuri de interese, a instituțiilor de concertare a politicilor sociale, a politicilor de recrutare și pregătire a angajaților, producerea de strategii și analize predictive.
  • black box. be taken generic for avodart before and pricing kopen zonder recept dove comprare dutasteride hair loss forum 0 4 mg kandungan. angajaţilor din sindicate, asociații patronale, companii (departamente de resurse umane și analiză de strategie), agenţii guvernamentale, instituţii locale ale statului, camere de comerț, care, urmând acest masterat, vor dobândi cunoștințe teoretice și practice despre tematici cum ar fi evaluarea politicilor sociale, fiscale și ale pieței forței de muncă, recrutarea forței de muncă, negocieri colective, strategii și analize predictive, problematica relațiilor dintre instituțiile statului, sindicate, asociații patronale și companii, pregătirea și implementarea acordurilor colective de muncă, producerea de strategii și analize predictive.

Abordarea curriculară este intra și trans-disciplinară, combinând cunoștințe de analiză, empirice ţi teoretice în specializările: Ştiinţe Politice, Sociologie, Economie, Antropologie, Drept, Relații Internaționale, Științele Educației, Filosofie, Psihologie, Administrație Publică, Jurnalism și Științele Comunicării. Disciplinele studiate, aici.

Absolvenţii vor putea dobândi noi aptitudini de a contextualiza informațiile obținute, de a identifica cele mai bune explicații, dar și de a propune soluții la probleme practice de funcționare a economiei și instituțiilor sociale. De asemenea, vor dobândi aptitudini avansate în folosirea instrumentelor de argumentare critică, colectare de informații și de date, și analizarea acestora folosind metode calitative și cantitative.


Absolvenţii masteratului de Studii de Muncă lucrează în domeniul privat, instituţii private de învăţământ universitar, sindicate, patronate, instituţii ale administraţiei centrale și locale sau continuă perioada de pregătire urmând un program doctoral. Testimoniale Alumni, aici.

Pregătirea studenților de la acest masterat combină pregătirea practică (două stagii obligatorii de internship în organizaţii precum companii private, camere de comerţ, firme de consultanță, institute de cercetare, federații și confederații naționale sindicale, asociații patronale, cercetare de teren sub coordonarea unor profesori din programul masteral), cu pregătirea metodologică și teoretico-empirică comparativă.

Contact: Coordonatorul Masteratului de Studii de Muncă
Lect. univ. dr. Aurelian Muntean: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

labourstudies.politice.ro

Ultima modificare Marți, 29 Iulie 2014 15:58