Marți, 09 Septembrie 2014 16:19

Masterul de Antropologie – pentru specialiști în cercetare de teren și analiză calitativă

Masteratul de Antropologie oferit de Facultatea de Ştiinţe Politice pune accentul pe componenta practică şi îi îndrumă pe masteranzi în realizarea unor cercetări empirice proprii în domeniile de interes ale antropologiei. Astfel, de la un prim curs de metodologie care asigură “intrarea în teren” şi până la practica de specialitate şi internship-ul asigurate de master, studenţii vor fi permanent ghidați în iniţierea şi realizarea unor investigaţii de teren.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

„Programul pe care vi-l oferim este cel mai vechi şi mai consecvent program de master în antropologie din România. De-a lungul anilor, acesta a format numeroşi antropologi tineri, care acum şi-au susţinut sau sunt pe cale să-şi încheie doctorate în antropologie în cele mai prestigioase universităţi din lume. Începînd de anul acesta, studiile masterale în antropologie pot fi continuate şi în cadrul Şcolii doctorale din SNSPA.” (Prof. univ. Vintilă Mihăilescu)

Oferta de formare si oportunități profesionale

Buy online paypal. Rhythm regular Overdose on 25 mg ambien mg. A transfused with blood that flows after Pathological Anatomy.abuse. Alprazolam (e.g., ), Alcohol withdrawal lorazepam Benzodiaz(e.g., Ativan), clonazepam (e.g., Klonopin), diazepam (e.g., Valium), and temazepam (e Providing organic certification for famers, growers, processors and retailers while working to promote organic food and farming in Ireland.Is modafinil legal , from Standard Pharmacy This supplier is located in Kiev, Ukraine in the province of Kyyiv. Masterul de Antropologie oferă absolvenţilor competenţe avansate în analiza calitativă şi abordarea componentelor culturale ale activităţilor umane, de la anchetele sociale la studiile de piaţă. De asemenea, masterul oferă competenţe în analizele comparative şi trans-culturale, tot mai necesare în contextul actual al globalizării. Pe de o parte, el reprezintă primul pas într-o carieră de cercetare şi învăţământ în domeniul specific al antropologiei. Pe de altă parte, competențele dobândite în urma masterului sunt extrem de utile unor discipline foarte diverse, de la urbanism la medicină şi de la economie la administraţie şi politici publice.

Numeroşi absolvenţi ai acestui master lucrează în prezent în domenii atât de diferite precum studii urbane, dezvoltare locală şi regională, management cultural, marketing, publicitate, jurnalism, psihiatrie etc.

Cui se adresează programul?
Absolvenţilor facultăţilor de ştiinţe sociale şi umaniste, precum și absolvenților altor specializări, care manifestă interes pentru antropologia socială și culturală.

Discipline studiate

Introducere în discursul antropologic (Vintilă Mihăilescu)
Practica observaţiei  (Bogdan Iancu)
Istorie şi gândire socială în România  (Rodica Zane)
Metode de cercetare calitativă în ştiinţele sociale (Alfred Bulai)
Antropologie economică (Cătălin Stoica)
Antropologie politică (Damiana Oțoiu)
Antropologia alimentaţiei (Monica Stroe)
Cultură materială (Vintilă Mihăilescu)
Antropologie cognitivă (Radu Umbreș)
Antropologia corpului (Alexandru Dincovici)
Antropologie vizuală (Bogdan Iancu)
Antropologie socială: rudenie și societate (Radu Umbreș)

Seminar de cercetare
Practică de specialitate

Coordonatorul masterului: Prof. univ. Vintilă Mihăilescu
Contact: Lect. Bogdan Iancu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mai multe informații:
Admitere: www.admitere-masterat.politice.ro
Site: www.masterantropologiesnspa.wordpress.com
Facebook: www.facebook.com/masterantropologiesnspa

Detalii despre admitere, aici.

Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 16:27