Marți, 23 Septembrie 2014 14:25

Repartizarea locurilor de cazare pentru studenții SNSPA în anul universitar 2014-2015

http://www.liberossa.com/bh/101/tie-opzioni-binarie.html tie opzioni binarie Studenții care se regăsesc în listele de cazare de mai jos se vor prezenta în locația Băneasa, la Căminul B2, astfel:

opzioni binarie tasse italia
- Ciclul II de studiu (masterate) și Anul III licență în data de vineri, 26 septembrie 2014, începând cu orele 9:00;

http://www.converoo.com/be/75/1390.html opzioni binarie realtà
- Anul II licență în data de sâmbătă 27 septembrie 2014, începând cu orele 9:00;

sito segnali opzioni binarie
- Anul I licență în data de luni 29 septembrie 2014, începând cu orele 9:00.

http://www.shix.it/oy/176/3066.html primi passi opzioni binarie Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

bad credit personal loans canada guaranteed approval
Informații utile:

mit binären optionen handeln lassen
1. Studenții se vor prezenta la Sala de lectură din incinta Căminului B2 – locația Băneasa, Bd. Ficusului nr. 44 (Liceul Henri Coandă), unde Comisia de cazare va încheia contracte de locațiune și va repartiza locurile în cămine.

binär optionen betrug
2. Taxa de cazare pe luna octombrie 2014 va fi achitată odată cu încheierea contractului.

dove trovare opzioni binarie ig broker
3. Studenții care nu se prezintă la Comisia de cazare în termen de 5 zile calendaristice de la data anunțată vor pierde locul de cazare.

top signale binäre optionen
4. Locurile libere, urmare a neprezentării la Comisia de cazare vor fi redistribuite studenților din lista de așteptare.


http://www.enterijermaximum.com/bf/75/opzioni-binarie-gestione-del-capitale.html opzioni binarie gestione del capitale Liste de cazare:


Facultatea de Administrație Publică


Facultatea de Comunicare și Relații Publice


Facultatea de Management


Facultatea de Științe Politice


Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană


focus money erfolg mit binären optionen Informații utile pentru studenții SNSPA care nu se regăsesc în listele de cazare

1. Contestațiile studenților privind locurile de cazare în Căminele SNSPA pot fi depuse la Serviciul social începând cu data de 24 septembrie 2014.

2. Studenții care au depus cerere pentru un loc de cazare după data redactării listelor de cazare se vor regăsi în lista de așteptare la Serviciul social.

3. Pe data 8 octombrie 2014 se vor redistribui toate locurile libere din Căminele SNSPA studenților din lista de așteptare.


Președinte Comisia de cazare

Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 14:43