Miercuri, 01 Octombrie 2014 16:19

SNSPA a deschis anul universitar 2014-2015 în noul său sediu

binäre optionen signalgeber Miercuri, 1 octombrie 2014, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a deschis anul universitar 2014-2015 la noul sediu din Bd. Expoziţiei, nr.30 A, sector 1.

interest rates line of credit La eveniment au participat peste 1.200 de studenţi, membri ai comunităţii academice a SNSPA, personalităţi marcante ale mediului universitar şi ale spaţiului public, precum şi invitaţi speciali. În prezenţa acestora a fost inaugurat noul sediu al SNSPA. Panglica a fost tăiată de prof. univ. dr. Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei Naţionale, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu, Preşedintele Senatului SNSPA, şi Flavia Durach, doctorandă SNSPA.

anyoption mindesteinzahlung Discurs Rector SNSPA la deschiderea noului an universitar 

is trading binary options legal in uk Galerie foto de la ceremonia de deschidere a noului an universitar 2014-2015 

binary options ponzi Noul sediu al SNSPA este situat în zona de N-NV a Capitalei, în vecinătatea Complexului Expozițional ROMEXPO. Lucrările au început în luna februarie 2009. Clădirea, al cărei regim de înălţime este 2S+P+8E, va cuprinde întreaga structură administrativă a instituţiei, precum și decanatele facultăţilor. Studenţii și cadrele didactice ale SNSPA vor beneficia de un spaţiu modern de învăţare, în care vor avea loc și evenimente, congrese, workshop-uri.

opzioni binarie strategie 1 ora Clădirea dispune de 3 amfiteatre cu o capacitate de 228 locuri fiecare, numeroase săli de curs şi seminar, 3 laboratoare de IT, o bibliotecă cu sală de lectură și bibliotecă electronică, spaţii pentru cumpărare și multiplicare cărţi, bucătărie şi linie de autoservire, sală de mese cu 150 de locuri pe serie, parcaj pentru autoturisme, biciclete și motociclete. Clădirea este prevăzută cu două lifturi interioare normale și două lifturi rezistente la foc, cu un lift pentru cărţi și un lift panoramic, de exterior.

is trading binary options legal Prezentare clădire nouă SNSPA 

Ultima modificare Miercuri, 01 Octombrie 2014 16:24