Joi, 06 Noiembrie 2014 09:39

Despre leadership, cu Rob Kraiser şi Ryann Ross, la SNSPA

beginning binary options trading Luni, 10 noiembrie 2014, Facultatea de Management organizează două evenimente centrate pe tematica leadership-ului, care îi vor avea ca invitați speciali pe Rob Kraiser și Ryann Ross.

http://www.inindiya.com/?pot=binary-options-strategies-thinkorswim&f05=c2 binary options strategies thinkorswim  

options binaires rentable tips on binary options trading Leadership in Academics
Luni, 10 noiembrie, Facultatea de Management invită cadrele didactice din SNSPA începând cu ora 15.00 la un eveniment dedicat leadership-ului, la care vor participa Rob Kraiser – Președinte Kaiser Leadership Solutions și Ryann Ross – Global Alliance Hogan Assessments SUA.

binære optioner grafer Rob Kraiser a patentat instrumentul de evaluare Leadership Versatility Index 360, este consultant pe probleme strategice de management al talentelor pentru CEOs și lideri HR și autor al cărților “Liderul versatil”, “Riscurile accentuării punctelor forte” și “Teme-te de punctele tale forte”.

signalen voor binaire opties Ryan Ross este o autoritate recunoscută internațional, expert în ceea ce privește studiul comportamentelor exagerate în leadership și utilizarea instrumentelor pentru identificarea acestora la liderii actuali și viitori. De asemenea, are experiență în domeniul evaluării talentelor, atât în procese de selecție, cât și pentru dezvoltarea liderilor.

http://hotmeal.net/?pg=binary-options-vs-cfd binary options vs cfd Întâlnirea are loc în Sala Multifuncțională, parter, din noul sediul al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A), în intervalul 15.00-15.45. Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

binaire opties miljonair http://jpbijleveld.nl/?ph=binaire-opties-24&8fc=85 binaire opties 24 The science of personality in management practice
Studenții SNSPA sunt invitați de la ora 16.00 să dezbată împreună cu cei doi speakeri subiecte de actualitate din domeniul leadership-ului și managementului.

Întâlnirea are loc în Sala Multifuncțională, parter, din noul sediul al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A), în intervalul 16.00-16.45.

Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 09:42