Joi, 06 Noiembrie 2014 09:39

Despre leadership, cu Rob Kraiser şi Ryann Ross, la SNSPA

il broker n 1 delle opzioni binarie in america Luni, 10 noiembrie 2014, Facultatea de Management organizează două evenimente centrate pe tematica leadership-ului, care îi vor avea ca invitați speciali pe Rob Kraiser și Ryann Ross.

http://www.bretthoffmann.com/bz/13/risiko-binre-optionen.html risiko binäre optionen  

http://billbrickey.com/bq/81/ opzioni binarie realtà opzioni binarie le scommesse finanziarie hamish raw amazon Leadership in Academics
Luni, 10 noiembrie, Facultatea de Management invită cadrele didactice din SNSPA începând cu ora 15.00 la un eveniment dedicat leadership-ului, la care vor participa Rob Kraiser – Președinte Kaiser Leadership Solutions și Ryann Ross – Global Alliance Hogan Assessments SUA.

opzioni binarie migliore strategia Rob Kraiser a patentat instrumentul de evaluare Leadership Versatility Index 360, este consultant pe probleme strategice de management al talentelor pentru CEOs și lideri HR și autor al cărților “Liderul versatil”, “Riscurile accentuării punctelor forte” și “Teme-te de punctele tale forte”.

site diventaretrader.com strategie opzioni binarie Ryan Ross este o autoritate recunoscută internațional, expert în ceea ce privește studiul comportamentelor exagerate în leadership și utilizarea instrumentelor pentru identificarea acestora la liderii actuali și viitori. De asemenea, are experiență în domeniul evaluării talentelor, atât în procese de selecție, cât și pentru dezvoltarea liderilor.

kredit für binäre optionen Întâlnirea are loc în Sala Multifuncțională, parter, din noul sediul al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A), în intervalul 15.00-15.45. Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

http://247loan.ca/no-credit-loans-ontario no credit loans ontario http://www.funatics.de/oa/153/2626.html chart für binäre optionen The science of personality in management practice
Studenții SNSPA sunt invitați de la ora 16.00 să dezbată împreună cu cei doi speakeri subiecte de actualitate din domeniul leadership-ului și managementului.

Întâlnirea are loc în Sala Multifuncțională, parter, din noul sediul al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A), în intervalul 16.00-16.45.

Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 09:42