Joi, 13 Noiembrie 2014 11:32

Primul profesor de leadership din lume vine la SNSPA

http://yogastlouis.com/oq/24/ demo per le opzioni binarie Joi, 20 noiembrie 2014, de la ora 19.00, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează prelegerea The Path of Leadership: A Personal Challenge, susținută de John Adair. Evenimentul va avea loc în sala Multifuncțională, parter, sediul SNSPA din Bd. Expoziției, nr. 30 A.

go site Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

http://yogastlouis.com/oq/70/opzioni-binarie-come-secondo-lavoro.html

go site
John Adair este primul profesor de leadership din lume, autor al modelului Action Centred Leadership și cel care a introdus în literatura de specialitate conceptul de „leadership strategic”.  A scris de-a lungul carierei peste 50 de cărți pe teme de leadership și management și este o autoritate în dezvoltarea personalului de conducere din întreaga lume instruind peste 1 milion de manageri în 17 luni în cadrul programelor Action Centred Leadership.

provare a fare trading binario

http://ufsverige.org/mc/opzioni-binarie-raddoppio Adair vine în premieră în România în calitate de speaker la conferința How to grow leaders – Romania susținută la Hotel Novotel în data de 20 noiembrie 2014. Cadrele didactice și studenții din SNSPA care doresc să participe la conferința How to grow leaders-Romania susținută la Hotel Novotel beneficiază de un discount de 20% la prețul biletului și de un abonament pe 12 luni la revista Capital prin utilizarea codului promo SNSPA de pe site-ul www.howtogrowleaders.ro.

http://www.coupon-apps.info/mi/can-you-trade-binary-options-in-the-us Persoană de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

piattaforma demo opzioni binarie  

http://dwfitnessandnutrition.com/mm/guadagnare-con-opzikni-binarie Galerie foto eveniment

Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 13:19