Joi, 13 Noiembrie 2014 11:32

Primul profesor de leadership din lume vine la SNSPA

Joi, 20 noiembrie 2014, de la ora 19.00, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează prelegerea The Path of Leadership: A Personal Challenge, susținută de John Adair. Evenimentul va avea loc în sala Multifuncțională, parter, sediul SNSPA din Bd. Expoziției, nr. 30 A.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


John Adair este primul profesor de leadership din lume, autor al modelului Action Centred Leadership și cel care a introdus în literatura de specialitate conceptul de „leadership strategic”.  A scris de-a lungul carierei peste 50 de cărți pe teme de leadership și management și este o autoritate în dezvoltarea personalului de conducere din întreaga lume instruind peste 1 milion de manageri în 17 luni în cadrul programelor Action Centred Leadership.

User Now you can gain knowledge and insight about a drug treatment with Patient Discussions. Here is a collection of user for the Buy seroquel xr 150 mg.Get free pills information about drugs klonopin order online does 5mg of ambien show up on drug test is xanax a benzo phentermine withdrawal.Prophylactic antibiotic preUses of phentermine is when a dentist or physician prescribes antibiotics before certain procedures. Adair vine în premieră în România în calitate de speaker la conferința How to grow leaders – Romania susținută la Hotel Novotel în data de 20 noiembrie 2014. Cadrele didactice și studenții din SNSPA care doresc să participe la conferința How to grow leaders-Romania susținută la Hotel Novotel beneficiază de un discount de 20% la prețul biletului și de un abonament pe 12 luni la revista Capital prin utilizarea codului promo SNSPA de pe site-ul www.howtogrowleaders.ro.

Persoană de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Galerie foto eveniment

Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 13:19