Joi, 20 Noiembrie 2014 11:22

Let’s Share! Pentru copiii din centrele bucureştene şi de la Institutul Oncologic Fundeni

Facultatea de Management derulează pe 24 noiembrie 2014 a IV-a ediție a acțiunii caritabile Let’s Share! Comunitatea academică a SNSPA este invitată să se alăture inițiativei studenților Facultății de Management de a colecta cărți, rechizite, haine, dulciuri, jucării și produse de igienă personală pentru copiii din centrele bucureștene și de la Institutul Oncologic Fundeni.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


De asemenea, studenții Facultății de Management organizează un târg handmade pentru a oferi produse realizate de ei în schimbul donațiilor.
Puteți face donații luni, 24 noiembrie 2014, în intervalul orar 9.00-18.00, în Sala Multifuncțională, parter, sediul nou SNSPA.

Detailed guidelines and administration information for Xanax white pill Includes dose adjustments, warnings and precautions. Let’s Share! este o acțiune caritabilă derulată de studenții Facultății de Management prin intermediul căreia se colectează jucării, rechizite, haine, produse de igienă și alimente. Beneficiarii primelor trei ediții derulate au fost copiii de la Adăpostul de Noapte și Zi pentru copiii străzii din sectorul 4 și copiii de la Institutul Oncologic Fundeni.

Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 11:44