Joi, 27 Noiembrie 2014 16:14

Case Study - Concurs naţional de studii de caz pentru studenţi

Studenții de la facultățile din toată țara sunt asteptați să îşi dovedească abilitățile în fața reprezentanților unor companii importante de pe piața economică românească. Joi, 4 decembrie 2014, va începe concursul anual de studii de caz “VWI Case Study”, aflat la a unsprezecea ediție. La această ediție vor propune studii de caz companii de renume din diferite domenii, precum Ernst&Young, Skoda, Stefanini, BIC, Hornbach şi Junior Achievement.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


Concursul se desfăşoară pe o perioada de şapte zile, prima fiind exclusiv destinată prezentării companiilor care vor propune studiile de caz şi training-urilor care vor fi făcute pentru a stabili criteriile de elaborare şi evaluare a soluțiilor. Următoarele patru zile sunt destinate elaborării unei soluții, toate sursele disponibile fiind acceptate. Cea de-a şasea zi este destinată prezentării soluțiilor în fața reprezentaților companiilor. Concursul se termină în a şaptea zi, când sunt premiați câştigătorii.


Fiecare companie propune un studiu de caz, la care participă un număr de echipe, iar soluțiile oferite sunt jurizate de către reprezentanții companiei. Studiile de caz propuse vor fi soluționate pe parcursul a patru zile de către echipe formate din trei sau patru membri. Studenții doritori să participe se vor înscrie fie cu echipe deja formate, fie individual, urmând să fie distribuiți în echipe. Pentru detalii suplimentare legate de studiile de caz la care se pot înscrie, regulament şi program, studenții pot accesa site-ul web
www.case-study.ro.
Înscrierea pentru concurs se va face pe site-ul www.case-study.ro. Criteriul principal de selecție al candidaților este conținutul CV-urilor membrilor echipei.


Jurizarea se va face în funcție de o serie de criterii, printre care spiritul analitic, modul în care au fost utilizate informațiile inițiale, creativitatea soluției, modul în care este prezentată soluția şi felul în care echipa a colaborat. Tot membrii juriului vor oferi şi premiile din partea companiei, acestea variind de la internship-uri, training-uri, excursii până la materiale promoționale sau premii în bani.
Printre avantajele clare ale participării la acest studiu de caz se numără confirmarea abilităților de lucru în echipă, de lucru sub presiunea timpului, precum şi confirmarea nivelului actual de dezvoltare personală a fiecărui participant.


Modafinil mg tablets - Summary of Product Characteristics did not significantly affect the pharmacokinetics of administered at, In the interest this apologia order provigil with visa, Vitamin B(t) (L-Carnitine) Are there any interactions with medications?of valium in For hangovers is it safe to take benadryl and Alprazolam versus lorazepam and decrease in libido of valium in medication stronger than. Organizatorul concursului de studii de caz “Case Study” este asociația studențească din Universitatea Politehnica Bucureşti VWI ESTIEM. Această asociație este membră a VWI (Verband Deutscher Wirtschaftsingenieure) şi a ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management), fiind formată din studenți la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, ramura germană, specializarea “Inginerie economică şi management industrial”. Asociația mamă VWI Germania, fondată în 1932, numără 42 de grupe universitare locale de la diverse universități din Germania, VWI Bucuresti fiind singura grupă universitară din exteriorul Germaniei. În acelaşi timp, ESTIEM conține 64 de asociații studențeşti din 26 de țări europene, cu un total de 45000 de membri, toți studenți la specializarea de inginerie economică şi management industrial. VWI Bucuresti a apărut în 2001, acum înglobând diverse activități care au ca scop menținerea contactului dintre studenți şi angajatori, educația complementară şi experiența interculturală.

Ultima modificare Joi, 27 Noiembrie 2014 16:39