Duminică, 07 Decembrie 2014 17:03

Etica în industria românească de advertising: de la umor la realitate

Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics (CARMAE) organizeaza joi, 11 decembrie 2014, incepand cu orele 18.00, cea de-a doua intalnire din cadrul seriei de "Dezbateri Publice de Etica Aplicata", 2014-2015. Tema intalnirii este "Etica in industria romaneasca de advertising: de la umor la realitate", iar evenimentul este organizat in parteneriat cu Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (FCRP) din cadrul SNSPA.

Dezbaterea va avea loc in sala multifunctionala, din noul sediu al SNSPA (Bd. Expozitiei, nr. 30 A).

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

La dezbaterea din 11 decembrie, vor participa: Nawaf Salameh, CEO-ul Alexandrion Group, Rodica Savulescu de la FCRP (SNSPA), si alti trei invitati din industria de advertising si din business. Informatii despre eveniment pot fi obtinute de pe pagina de Facebook a CARMAE.

Dezbaterile au loc dupa metoda Harvard, adica exista un moderator si 4, 5 invitati speciali. In prima parte, dezbaterea se poarta intre invitati si moderatori, urmand ca apoi ea sa se mute intre invitati si audienta.

La eveniment pot participa specialisti in advertising, persoane din mediul de afaceri interesate de subiect, cadre didactice universitare si studenti, indiferent de centrul universitar sau institutia din care provin.

What are the possible of:. Other less serious such as mild nausea, vomiting, diarrhea or abdominal pain, or yeast or fungal infection may be more likely to occur. Continue to give and notify your veterinarian if these Buy phentermine pills occur. "Dezbaterile Publice de Etica Aplicata" sunt la a II-a editie, dupa ce au fost initiate in anul 2010 sub coordonarea CARMAE. Spre deosebire de editia anterioara, in 2014-2015, dezbaterile vor fi organizate in parteneriat cu mai multe universitati bucurestene, scopul intalnirilor fiind acela de a promova reflectia morala in sfera profesionala si in organizatii.

Prima intalnire din cadrul celei de-a doua editii a avut loc la ASE, in data de 20 noiembrie 2014, iar tema a fost "Limitele etice ale neuromarketingului". Evenimentul s-a bucurat de prezenta Anei Iorga de la Buyer Brain, a lui Nansi Lungu de la Universitatea Titu Maiorescu, respectiv Bitdefender, si a lui Paul Markovits de la Carlsrom Beverage Co.

In 2015, SNSPA va mai gazdui alte trei intalniri din cadrul "Dezbaterilor Publice de Etica Aplicata". Este vorba de: "Jurnalismul românesc între partizanat politic şi etică profesională", "Etica şi neuromarketing: aşteptări şi limitări" si "Comunicarea politică în campania electorală: ce poţi spune şi ce nu, ca politician?"

Ultima modificare Luni, 08 Decembrie 2014 14:57