Luni, 02 Februarie 2015 11:34

„Ce ai face dacă ai fi Primarul General al Municipiului Bucureşti – capitală europeană?”, concurs pentru studenţii Facultăţii de Administraţie Publică

UPDATE: Termenul limită pentru depunerea eseurilor se prelungeşte până la data de 31.03.2015.

Societatea Română de Drept European (SRDE), Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (FAP-SNSPA), în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti și cu S.C.Management Law Consulting S.R.L, organizează concursul de eseuri „Ce ai face dacă ai fi Primarul General al Municipiului Bucureşti – capitală europeană?”. Scopul concursului este de a descoperi și stimula activitatea de investigare asupra unei teme de interes local și responsabilitatea tinerilor față de societate, de a promova spiritul competitiv, creativitatea, precum și de a premia profesionalismul, inovația si talentul.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

La concurs pot participa studenţii Facultăţii de Administraţie Publică din SNSPA, integralişti, aflaţi la studii universitare de licenţă, şi masteranzii înmatriculaţi în anul 2014-2015 care nu au restanţe la data la care se acordă premiile, precum şi elevii din liceele şi colegiile naţionale din Bucureşti, clasele XI-XII.

 

Eseul trebuie să se concentreze pe problemele și provocările care, din punctul de vedere al tinerilor, afectează generațiile viitoare, precum și pe soluțiile posibile.

Regulamentul concursului, aici.

În cadrul Concursului se acordă următoarele premii:

MARELE PREMIU, adresat atât elevilor cât și studenților: O ZI ALĂTURI DE PRIMARUL GENERAL, PROF. DR. SORIN OPRESCU + 1 LAPTOP + materiale promoționale

Alte premii adresate elevilor din clasele (XI-XII) de colegiu național/liceu:

  • Premiul I constă în: 1 TABLETĂ + materiale promoționale;
  • Premiul al II- lea - 1 MP4 PLAYER+ materiale promoționale;
  • Premiul al treilea - . 1 READBOOK + materiale promoționale;
  • 1 Mențiune: 1 ACCESORIU DE BIROU + materiale promoționale.

Alte premii adresate studenților FAP-SNSPA:

  • Premiul I constă în: 1 TABLETĂ + materiale promoționale ;
  • Premiul al II- lea - 1 MP4 PLAYER + materiale promoționale;
  • Premiul al treilea – 1 READBOOK+ materiale promoționale;
  • 1 Mențiune: 1 ACCESORIU DE BIROU + materiale promoționale.

Certificate de participare oferite tuturor participanților.

Ultima modificare Luni, 02 Februarie 2015 11:35