Luni, 09 Februarie 2015 13:50

A doua ediţie a Conferinţei Anuale Studenţeşti a Facultăţii de Ştiinţe Politice

strategia opzioni binarie oraria Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA vă invită să aplicaţi la a doua ediţie a Conferinţei Anuale Studenţeşti a Facultăţii de Ştiinţe Politice, ce va avea loc în perioada 20-21 martie 2015. Conferinţa este deschisă tuturor studentelor şi studenţilor facultăţilor de ştiinţe politice, relații internaționale și sociologie din țară, interesați de activitatea de cercetare și care urmăresc sprijin şi feed-back calificat în proiectele de cercetare legate de lucrarea de licență, dizertatie sau de interesele de cercetare viitoare.  

http://www.digital-coupon.club/mf/binary-options-trading-platform-uk

how much can you make trading binary options Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

go to link

http://dhst.org.uk/mt/24option-opzioni-demo go to link Lucrările studenţilor pot viza orice temă din cadrul ştiinţelor politice (instituţii politice, politici publice, mişcări sociale, studii de gen etc.), filosofiei politice, metodologiei cercetării sociale, sociologiei, antropologiei, relaţiilor internaţionale şi studiilor europene. Acestea trebuie să aibă o lungime de aproximativ 8-12 pagini (font Times New Roman, 12, spaţiere 1.5), să conţină un abstract de maxim 200 de cuvinte şi 5-7 cuvinte cheie, respectând stilul Chicago for Political Science (vezi http://www.chicagomanualofstyle.org/tools_citationguide.html). Criteriile de selecție a lucrărilor sunt: relevanța lucrării pentru domeniile enumerate mai sus, coerența sa, claritatea conceptuală, originalitatea. click here Deadline-ul pentru trimiterea lucrărilor este 1 martie 2015, iar lucrările selectate vor fi anunțate în data de 15 martie 2015. Lucrările vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Participarea la conferinţă este gratuită, iar prezenţa la dezbaterile din cadrul panelurilor este liberă, putând participa toţi studenţii interesaţi în condiţiile unei înscrieri prealabile la adresa de e-mail a conferinței. Organizatorii nu sunt responsabili pentru asigurarea cazării studenţilor participanţi la conferinţă. La finalul conferinței, comitetul științific va oferi premii I-III (licență) și I-III (masterat). Lucrările premiate vor avea oportunități de publicare într-o secțiune specială a revistei Perspective politice (http://perspective.politice.ro/).  
Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

watch
Ultima modificare Luni, 09 Februarie 2015 14:43