Joi, 19 Februarie 2015 12:47

Chestionar CeCOP pentru studenţii din SNSPA

Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) din SNSPA derulează o cercetare cu privire la interesele şi nevoile de dezvoltare profesională ale studenţilor din SNSPA. Scopul cercetării este de a înţelege mai bine care sunt nevoile de consiliere în carieră ale studenților și de a identifica tipul de programe de formare profesională la care aceștia doresc să participe. Totodată, prin intermediul acestei cercetări, CeCOP își propune să obțină o imagine de ansamblu asupra gradului de implicare al studenţilor în programe de internship, precum şi angajabilitatea pe durata studiilor.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Studenţii SNSPA, de la toate structurile şi indiferent de anul de studiu, sunt invitaţi să completeze chestionarul dedicat identificării intereselor şi nevoilor de formare profesională pe care aceştia le au.

Chestionarul este disponibil aici.

lasix 100 mg and for diuresis of edema (FADE): a study protocol for a randomized controlled trialBuy using PayPal. We sell generic provigil which goes by the name of "Modalert". We ship fast and offer full refund in case of a problem. in Snow Hill, Maryland is small town living at its best. Nestled on the south banks of the Pocomoke River Snow Star! Buy ArModafinil with food. Fast Reliable. Buy; Shipping Payment; More. Track Order; Get Bitcoin; Blog; FAQ; Contact Us; Cart;Nuvigil Modafinil 2014 comparison. Provigil and Nuvigil are stimulant-like drugs used to treat excessive sleepiness. Centrul de Consiliere și Orientare Profesională își asumă rolul de a informa studenții cu privire la programele de consiliere profesională și de a facilita tranziția acestora de la școală la piața muncii. De asemenea, CeCOP își concentrează eforturile spre a asigura programe pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților din SNSPA. De aceea, pentru anul universitar în curs, echipa CeCOP și-a propus să organizeze o serie de workshop-uri și proiecte dedicate dezvoltării profesionale a studenților.

Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 09:50