Luni, 23 Februarie 2015 14:12

Despre restructurarea comunicării în era online, la cea de-a XIII-a ediţie a ComunicarTe

http://www.sara-saves.online/mx/kyc-bdswiss-ist-zum-gesch-ftsbetrieb-autorisiert-und-darf-seinen-kunden-sichere-und-regulierte-handelsderivate-in-der-gesamten Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice anunţă cea de-a XIII a ediţie a ComunicarTe, sesiunea de comunicări ştiinţifice a studenţilor, cu tema Restructurarea comunicării în era online: dimensiuni practice, metodologice și critice.

http://www.shix.it/oy/257/

go to site Sunt invitaţi să participe studenţii din cadrul SNSPA, studii universitare de licenta si masterat, și din alte universităţi cu specializări conexe. Tema ediţiei de anul acesta permite acoperirea unui spectru larg de arii de cercetare din științele comunicării: comunicare organizațională, comunicare interpersonală, relaţii publice, marketing și branding, comunicare publicitară, comunicare politică etc.

enter

app trading binario binäre optionen signalgeber kostenlos Etape:
10 aprilie 2015 – dată limită pentru trimiterea abstractului lucrării (200-350 cuvinte, Times New Roman, 12, 1.5);
10 mai 2015 – dată limită pentru trimiterea lucrărilor în formă finală (10-15 pagini, Times New Roman, 12, 1.5);
22 mai 2015 – susţinerea publică a lucrărilor.

here

binary option quotes Studenţii sunt încurajaţi să valorifice proiectele realizate în cursul anilor de studiu sau capitole/sinteze ale lucrărilor de absolvire.
Lucrările vor fi evaluate de către un colectiv de profesori din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, cele mai bune dintre ele urmând a fi premiate și având șansa de a fi publicate în Revista Română de Comunicare și Relații Publice.
Abstractele şi lucrările finale vor fi trimise, respectând termenele precizate mai sus, la ambele adrese de contact. Mai multe informații despre eveniment vor putea fi găsite pe site-ul watch comunicartefcrp.wordpress.com.

investimenti in azioni binarie Contact:
Alexandru Cârlan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Diana Dumitriu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 09:48