Luni, 09 Martie 2015 13:53

SNSPA participă la RIUF 2015

RIUF (Romanian International University Fair) este contextul în care anual peste 17.000 de elevi și studenți români intră în contact cu reprezentanții universităților din întreaga lume. Anul acesta, la RIUF,  Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) îşi va prezenta oferta educaţională, alături de cele peste 70 de universități din 15 țări și de cele mai importante universități din România.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

 

Cea de-a XVI-a ediție a RIUF se va desfășura în această primăvară în 3 orașe: București (14-15 martie), Cluj-Napoca (17 martie) și, pentru prima dată, la Galați (19 martie). Pentru a participa, dar și pentru a putea rezerva un loc la seminariile susținute de reprezentanții universităților, este necesară înscrierea pe site-ul www.riuf.ro.

Despre RIUF
RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și are o experiență de 10 ani și 15 ediții. De-a lungul timpului, târgul a adunat peste 150 de expozanți din 20 de țări, iar anual sunt prezenți peste 15.000 de vizitatori. RIUF aduce în fața tinerilor cea mai mare ofertă de studii în străinătate, dar și oportunitatea de a beneficia de consultanță educațională gratuită în cadrul târgului.

Ultima modificare Luni, 09 Martie 2015 14:07