Miercuri, 29 Aprilie 2015 10:14

Anul european al dezvoltării în România. Oportunități pentru studenți și mediul academic

Luni, 4 mai 2015, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană organizează conferinţa “Anul european al dezvoltării în România. Oportunități pentru studenți și mediul academic”. Evenimentul se va desfășura în Sala Multifuncțională (Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1, parter), începând cu ora 14:00.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

În contextul în care 2015 reprezintă anul european al dezvoltării, scopul acestui eveniment este de a oferi studenţilor șansa de a intra în contact cu provocările și oportunitățile pe care le presupune o carieră în domeniul dezvoltării, de a cunoaște persoane direct implicate în politica României privind Asistența Oficială pentru Dezvoltare și de a cunoaște ofertele educaționale ale mediului academic în acest sens.

Conferința va prilejui și lansarea oficială a Institutului pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare care va reprezenta un liant între societatea civilă și procesele guvernamentale. În cadrul conferinței de deschidere, va avea loc un workshop pentru studenții interesați de domeniul dezvoltării.

Programul conferinței:

14:00 – 14:15 – Deschiderea conferinței și prezentarea Institutului pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (ICID)

14:15 – 16:00 – Intervenții

•    Victor Negrescu, Europarlamentar, Lector SNSPA și director ICID
•    Radu Podgoreanu, Secretar de Sat MAE
•    Alina Bârgăoanu, Prorector SNSPA
•    Iordan Gheorghe Bărbulescu, Directorul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană din SNSPA
•    Anca Stoica, Romanian Official Development Assistance Project Manager la United Nations Development Programme - Istanbul Regional Hub
•    Adriana Zaharia, Coordonator Policy/Advocacy Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND)
•    Olivia Baciu, Expert/consultant și trainer în dezvoltare internațională la Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală (FPDL) și membru în Advisory Board alAsociației Române pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională(ARCADIA)

16:00 – 16:30 – Coffee Break

16:30 – 18:00 – Workshop: Scrierea și implementarea proiectelor de dezvoltare

Ultima modificare Luni, 04 Mai 2015 13:51