Luni, 04 Mai 2015 11:35

Olimpiada de Guvernare. Concurs pentru studenții facultăților de administrație publică din țară

Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Grupul de cercetare "Dezvoltare și Planificare Urbană" și Grupul de cercetare "IT lab", în colaborare cu Centrul pentru Afaceri Publice, organizează începând din anul universitar 2014-2015 concursul „Olimpiada de Guvernare”. Acesta se adresează tuturor studenților facultăților de administrație publică din țară din ciclurile universitar și masterat.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

OBIECTIVE
 „Olimpiada de Guvernare” își dorește să încurajeze, să stimuleze și să valorifice imaginația și creativitatea celor mai performanți studenți din ariile de studiu ale guvernării, punând accent pe inovarea socială și reforma în administrație, creându-se astfel premisele unei dezvoltări durabile a societății românești.

TEMATICĂ
Concursul va avea ca subiect disciplinele studiate în domeniul guvernării, el fiind eșalonat pe patru nivele: trei universitare (corespunzătoare fiecărui an de studiu) și unul masteral. Participanților li se va cere să scrie, sub formă de eseu, răspunsul la două dintre problematicile cu care se confruntă administrațiile din România.

PREMII
Locul I (pentru fiecare nivel): un loc în tabăra de guvernare – vara anului 2015;
Locul II, III și mențiune (pentru fiecare nivel): cărți și manuale universitare din domeniul guvernării, CD-uri și memorystick-uri. 

LOCUL DE DESFĂȘURARE
SNSPA, București, Bd. Expoziției, nr. 30 A, Sala Multifuncțională, parter.

ÎNSCRIERE
Cei interesați să participe la concursul „Olimpiada de Guvernare” sunt rugați să trimită până la data de 15 mai 2015, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele documente în format .pdf:

-fișa de înscriere, printată și scanată/fotografiată;
-carnetul de student semnat și ștampilat pe anul universitar în curs, scanat/fotografiat. Se acceptă și adeverință care să ateste calitatea de student la una din facultățile de profil din țară.

Cele două fișiere se trimit împreună la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu subiectul: „Olimpiada de Guvernare 2015”.

ÎNCEPEREA CONCURSULUI
22 mai 2015, între orele 10-13

COMISIA DE EVALUARE
va fi formată din cadre didactice din Școala Națională de Studii Politice și Administrative

ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR
6 iunie 2015 – în cadrul conferinței „Orașul Inteligent”, Ediția a III-a, 2015.

CONTACT
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: +40 723 689 314 – Cătălin Vrabie

Ultima modificare Luni, 04 Mai 2015 11:44