Miercuri, 06 Mai 2015 13:09

Şcoală de vară pentru pregătirea admiterii la programele de masterat ale DRIIE

watch În perioada 25-30 mai 2015, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) organizează Şcoala de vară “Introducere în relaţii internaţionale şi studii europene” . Evenimentul este dedicat tinerilor care doresc să urmeze un program de masterat  în cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană.

go to link

http://www.desirebutik.pl/mb/www-traderworld-lavazza-com Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

http://coconutcharcoalindonesia.com/mqr-3081

go site
Pe parcursul școlii de vară, studenții vor participa deopotrivă la seminarii, dar și la activități practice precum: studii de securitate, diplomație în relații internaționale, managementul situațiilor de criză, procesul decizional în Uniunea Europeană, managementul fondurilor europene, evaluarea programelor operaţionale, codecizia, negocieri internaționale etc.
Prin intermediul acestor activități, participanții vor fi sprijiniți  în elaborarea eseului academic necesar admiterii. De asemenea, ei vor beneficia de tutoriat din partea profesorilor DRIIE.

kenneth davis binary option

http://www.pettigna.com/me/579/investire-inopzioni.html investire inopzioni Evenimentul va avea la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30 A, sector 1, București). Cursurile se vor desfășura după-amiaza, în intervalul orar 16.00-19.00.

get link

trading forex broker handel währungen binäre optionen Puteti descărca agenda preliminară a evenimentului de aici.

binarybrokers Înscrierea se va face electronic ȋn perioada 25 aprilie 2015- 20 mai 2015 prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2015 14:27