Joi, 07 Mai 2015 11:57

Despre sistemul politic israelian în perspectivă comparată

la verità su opzionibinarie În perioada 14-22 mai 2015, Centrul de Studii Israeliene din cadrul SNSPA organizează cursul “Sistemul politic israelian în perspectiva comparată”. Cursul va fi susținut de Dr. Dan Korn, Assistant Professor la Colegiul Beit Berl și Universitatea din Tel Aviv, profesor invitat la Universitatea Ludwig-Maximilians München și London School of Economics, fost membru al parlamentului israelian.

secured or unsecured loan Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

binäre optionen paypal zahlung Cursul se va desfasura la sediul SNSPA, din Bd. Expozitiei Nr. 30A, dupa urmatorul orar:          

binaire opties simulator Joi, 14 mai – Sala 216, ora 8-12;

12 month pay day loans for bad credit Vineri, 15 mai – Sala 216, ora 10-14;

forum italiano opzioni binarie Luni, 18 mai – Sala 214, ora 10-14;

domande trader binario Marti, 19 mai – Sala 226, ora 10-14;

trucchi per vincere opzioni binarie Miercuri 20 mai – Sala 709, ora 14-16;

finance loans uk Joi, 21 mai – Sala 216, ora 8-12;

Vineri, 22 mai – Sala 216, ora 10-14.


Cursul “Sistemul politic israelian in perspectiva comparata” prezinta si analizeaza instituțiile politice (parlament, guvern, sistem juridic), sistemul de vot, partidele politice si coalitiile electorale din Israel, inclusiv prin comparatie cu alte democratii. Cursul va trata aspecte legate de identitatea Statului Israel si de specificitatea sa, proclamata in Declaratia de Independenta de stat evreiesc si democrat. Vor fi analizate dificultatile functionarii democratice in conditiile unui complicat contencios cu vecinii, cat si a unor dificultati interne datorate actiunii si discursului politic al unor grupari marginale de tip extremist ultrareligios - din care unele nu recunosc Statul Israel - cat si a unor grupari ultranationaliste. Cursul incearca sa explice caracterul unic al democratiei israeliene si motivul pentru care o functionare optima a acesteia e cruciala pentru gestionarea provocarilor cu care statul se confrunta.


Cursul va fi sustinut in limba engleza. Acest curs primeste credite si se finalizeaza cu un examen pentru cei care doresc acest lucru. In preajma cursului organizatorii vor pune la dispozitia studentilor material bibliografic.

Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2015 12:04