Marți, 12 Mai 2015 12:31

Dezbatere “Lobby, advocacy şi etica reprezentării intereselor”

trading automatico opzioni binarie Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics organizează în joi, 14 mai 2015, o nouă dezbatere de etică aplicată intitulată “Lobby, advocacy şi etica reprezentării intereselor”.

binary options that take paypal

binäre optionen bdswiss erfahrungen Evenimentul se desfăşoară în parteneriat cu Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) și Marketer Club, și va fi găzduit începând cu orele 17.00 în Sala Multifuncţională din noul sediu al SNSPA, Bulevardul Expoziţiei Nr. 30 A.

opzioni binarie per principianti

opzioni binarie conto demo Invitații acestei ediții sunt Laura Florea, președintele Asociației Registrul Român de Transparență și CEO al Point Public Affairs, și Codru Vrabie, Funky Citizens. Evenimentul din 14 mai 2015 face parte dintr-o serie mai lungă de astfel de întâlniri reunite sub titlul „Dezbaterile Publice de Etică Aplicată” (PLAE) și care este organizată de Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics împreună cu diverse instituții și organizații non-profit din România, printre care: Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative; Facultatea de Marketing, Academia de Științe Economice din București; Facultatea Transporturi, Universitatea Politehnica din București; Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea din București; Marketer Club. Detalii suplimentare despre PLAE pot fi găsite la adresa www.etica-aplicata.ro.

binary options uk low deposit
Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 12:37