Marți, 02 Iunie 2015 11:18

Prelegere susţinută de E.S. Amb. Sorin Ducaru, Secretar general adjunct al NATO

http://coconutcharcoalindonesia.com/mqr-8278 Miercuri, 3 iunie 2015, ora 14.00, programul masteral ”Security and Diplomacy” găzduiește un nou OPEN LECTURE: ”THE NEW CHALLENGE: THE HYBRID WAR ON NATO’S AGENDA” susținut de E.S. Amb. Sorin Ducaru, Secretar general adjunct al NATO.

migliori broker di opzioni binarie

http://citrusfx.com/bw/26/415.html Expunerea E.S. are loc în cadrul unei video-tele-conferințe,  în Sala multifuncțională de la parterul noului sediu al SNSPA. Conferința Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană este organizată cu sprijinul Cartierului General al NATO și al NATO Partnership Studies Center – SNSPA - și este dedicată tuturor masteranzilor și doctoranzilor DRIIE.

http://www.bothniafritid.se/post-7569

http://www.pettigna.com/dre/option-binarie Evenimentul îşi propune să aducă împreună înalți demnitari – care sunt fie absolvenți, fie profesori ai SNSPA – din Guvern, Administrația Prezidențială, Ministerul de Externe, Ministerul Apărării Naționale, corpul diplomatic și Cartierul General al NATO și masteranzi/doctoranzi, pentru a dezbate noile tipuri de amenințăti la adresa securității internaționale și noile tipuri de conflicte la începutul secolului XXI.

go to site

enter Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii și confirmarea participării, vă invităm să ne contactați la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

go

http://www.dr-riffel.de/oo/134/2251.html  

here
Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2015 11:50