Marți, 16 Iunie 2015 09:44

Masterul de Studii Vizuale şi Societate, un program interdisciplinar de construcţie şi analiză a imaginilor publice

http://andrewsleigh.com/pn/127/2234.html quick loans bad credit same day Masterul de Studii Vizuale şi Societate, organizat în parteneriat cu masterul de Fotografie şi Imagine Dinamică de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, îşi propune să ofere un program interdisciplinar de teorie și practica imaginii, explorând transformările istorice ale codurilor de reprezentare pentru a înțelege rolul pe care produsele vizuale îl ocupă în viața de zi cu zi.

http://acpharm.com.au/pz/279/4995.html government loans for farmers in india Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

payday loans maine
Programul va pune accent pe analiza regimurilor de producție audio-vizuală și pe stimularea continuă a deprinderilor de observare și asimilarea tehnicilor de structurare a discursurilor vizuale.
Dimensiunea practică a programului masteral se structurează pe participarea la ateliere, festivaluri de film documentar, vizitarea și dezbaterea pe marginea unor expoziții de artă cu componentă socială manifestă și cooptarea masteranzilor într-o cercetare colectivă de teren la sfârșitul primului an de studiu (aproximativ două săptămâni).

car loan percentage calculator william d ford direct loan program Cui se adresează?
Masterul este deschis absolvenţilor facultăţilor de ştiinţe sociale şi umaniste, artă şi cinematografie, precum și absolvenților altor specializări, conexe sau nu, care manifestă interes pentru studiile vizuale și cercetări sociale.
Conținutul programului
Structura programului privilegiază lucrul individual cu masteranzii și relația de mentorat; feedback-ul, peer-review-ul și cursurile tip atelier sunt metode predilecte de învățare. În vederea elaborării tezei de dizertație masteranzii au la dispoziție un curs de metode și tehnici de scriere academică în domeniul științelor sociale.

http://cafedebieb.com/pd/231/4087.html icici personal loan interest loan Oportunități profesionale

Competențele dobândite în urma participării la acest program completează calificarea pentru scriere critică, producția audio-vizuală, expertiză social media sau CSR, consiliere de imagine, proiecte muzeale, comunicare digitală, cercetare calitativă de piață, marketing și publicitate.

Programul deschide o serie de oportunități în domeniul activităților culturale: curatoriat și activități muzeale, proiecte de documentare vizuală, elaborare de politici culturale, urbanism participativ, intervenție culturală.

http://www.cardigansarah.com/pw/112/1903.html new leander installment pay day loan by phone Discipline studiate
•    Introducere în discursul antropologic (prof. Vintilă Mihăilescu)
•    Practica observaţiei (lect. Bogdan Iancu)
•    Cultură materială (prof. Vintilă Mihăilescu)
•    Politici și discursuri muzeale (lect. asociat Simina Bădică)
•    Antropologie vizuală (lect. Bogdan Iancu)  
•    Imagine şi societate I-II (prof. Iosif Kiraly)
•    Cultură digitală și etica informației (lect. asociat Constantin Vică)
•    Metode de cercetare calitativă a imaginii (conf. Alfred Bulai)
•    Film documentar (atelier – lect. asociat Adina Brădeanu)
•    Imagine patrimonială și branding (lect. Monica Stroe)
•    Sociologie vizuală și marketingul imaginii publice (lect. Bogdan Iancu)

what's the hotline for loans Detalii admitere

O condiţie preliminară de admitere este cunoaşterea a minim unei limbi de circulaţie internaţională.

Participarea la concurs constă în elaborarea unei scrisori de motivație și susținerea acesteia în cadrul unui interviu. Scrisoare de motivaţie va conține și un scurt proiect de cercetare sau eseu pe o tematică la alegere, din cadrul ariei disciplinare a masteratului (o pagină, font Times New Roman / Calibri cu 12, spațiere la un rând și jumătate). Interviul va fi centrat pe problematica tratată în lucrare.

http://www.ecoshelta.com/pd/84/1456.html sbi online home loan rate Perioada de înscriere la concurs sesiunea iulie: 1-19 iulie 2015 (online, pe platforma http://admitere-masterat.politice.ro/)
http://www.bpuholdings.com/po/176/3101.html laptop loan without credit card philippines Susținerea interviurilor: 20 iulie 2015, ora 10.00 (Departamentul de Sociologie, biroul 703, etaj 7, Bd. Expoziției 30A, Sector 1)
http://www.bdsak.com/pk/260/4522.html wwwwget my loan now Afișarea rezultatelor: 25 iulie 2015

http://kiddozbarnklader.se/pe/83/ anz bank personal loan calculator Perioada de înscriere pentru admiterea la master – sesiunea septembrie: 1 august – 13 septembrie  

http://djurskyltar.se/pd/45/733.html loan calculation tool Informații suplimentare
Platformă înscriere: http://admitere-masterat.politice.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/master.studiivizuale
Contact: lect. univ. dr. Bogdan IANCU, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Telefon /Fax: 0372.249.776; 021.310.1042

Forma: învățământ la zi cu frecvență
Durata: 2 ani (120 credite ECTS)
Coordonatorul programului: Prof. Univ. Dr. Vintilă MIHĂILESCU

Ultima modificare Marți, 16 Iunie 2015 10:17