Joi, 25 Iunie 2015 14:55

Revista "Management Dynamics in the Knowledge Economy", indexată în baza de date ERIH

Revista academică internațională Management Dynamics in the Knowledge Economy (MDKE), editată de Facultatea de Management, este oficial indexată acum și în prestigioasa bază de date ERIH. Astfel, MDKE a ajuns să fie prezentă, în doar doi ani de la înființare, într-un număr zece baze de date internaționale: ERIH, BASE, Cabell's, DOAJ, Index Copernicus, EBSCO, NewJour, ProQuest,  RePEc și Ulrich’s.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Revista apare trimestrial, exclusiv în format online, și poate fi consultată gratuit. MDKE publică articole teoretice și cercetări originale care se înscriu în domeniul managementului dar și lucrări care abordează provocările economice specifice economiei cunoștințelor. Propunerile de articole pot fi trimise pe tot parcursul anului. Evaluarea articolelor este de tipul double-blind peer review, fiind asigurată de o echipă multidisciplinară internațională. Nu se percepe taxă de evaluare a articolelor.

Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 15:04