Marți, 20 Octombrie 2015 15:48

Volumele Conferinţei STRATEGICA, indexate ISI

can you have a loan and cash advance at the same time Volumele primelor două ediţii ale conferinţei internaţionale STRATEGICA au fost oficial indexate ISI (ISI Proceedings).

binäre optionen beste strategie

binaire opties 5 minuten
STRATEGICA 2013 a reunit peste 70 de participanți din 12 țări, peste 30 de lucrări științifice, publicate într-un volum colectiv cu ISBN (la Editura Comunicare.ro). STRATEGICA 2014 a reunit peste 100 de participanți din 15 țări, peste 50 de lucrări publicate într-un volum electronic cu ISSN și ISBN (la Editura Tritonic).

binäre optionen broker mit metatrader Conferința internațională STRATEGICA este un eveniment științific și academic organizat,  începând cu anul 2013, de Facultatea de Management, în parteneriat cu Banca Națională a României. Conferința se focalizează asupra interconectivității din ce în ce mai mari a economiilor la nivel global și asupra creșterii colaborării și competiției transnaționale.

binà ¤re optionen broker paysafecard Din această perspectivă, STRATEGICA prilejuiește dezbateri științifice pe probleme de actualitate din sfera economiei, finanțe, management, leadership, marketing, comportamentul consumatorului, responsabilitate socială corporatistă, etică în afaceri etc. Cadrul general al dialogului academic este conferit de dinamica organizațională în contextul piețelor globale, provocărilor adaptative, planificării strategice și inovării.

binary options uk demo account A treia ediție a STRATEGICA se va desfășura în intervalul 29-30 octombrie 2015 și va prilejui dezbateri academice despre realitățile locale versus provocările globale cu care se confruntă organizațiile în perioada actuală. Accentul va cădea asupra influențelor externe și a strategiilor interne adoptate de organizațiile inteligente în vederea asumării unei atitudini proactive față de ritmul alert al schimbărilor la nivel global.

opzioni binarie blog Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați site-ul conferinței www.strategica-conference.ro.