Marți, 27 Octombrie 2015 10:26

Dialog despre migraţie

binäre optionen strategie template Joi, 29 octombrie 2015, Facultatea de Științe Politice organizează un nou eveniment din seria Dialoguri: „Dialog despre migraţie”, cu Remus Gabriel Anghel, autorul cărții "Romanians in Western Europe. Migration, Status Dilemmas and Transnational Connections", Lexington Books 2013 (2015). 

i stallment loans in dentontx

online loans quick approval Evenimentul se va desfășura la Centrul Internațional de Conferințe (CIC), Str. Dr. E. Bacaloglu, nr. 2, Sala B2 (intrarea prin Hotel Marshal), de la ora 17:00.

binäre optionen testen

binäre optionen metatrader 5 Invitați: Remus Gabriel Anghel, Alfred Bulai, Cătalin Partenie

opzioni binarie hedging Remus Gabriel Anghel este cercetător la Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale din Cluj și cadru didactic asociat la Facultatea de Științe Politice a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A obținut doctoratul în sociologie la universitatea din Bielefeld, Germania. În ultimii zece ani s-a ocupat intensiv de cercetarea migrației din România, efectuând cercetare de teren în Germania, Italia și România. A publicat mai multe cărți și articole pe tema migrației. Dialogul va pleca de la cartea lui Remus Gabriel Anghel "Romanians in Western Europe" (Lexington Books, 2013) și va continua cu problemele migrației actuale in Uniunea Europeană.

binary options vic  

Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2015 10:27