Miercuri, 04 Noiembrie 2015 12:46

Lansarea volumului „Analiza de conflict”

binäre optionen live forum Miercuri, 4 noiembrie 2015, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul SNSPA organizează lansarea volumului „Analiza de conflict”, de Iulian Chifu şi Lavinia Lupu. Evenimentul va avea loc în Sala multifuncţională (parter) din sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A), începând cu ora 17:00.

binäre optionen ab 16 jahren

trading online italiano binario Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

opzioni binarie aprire conto demo

binary options ukraine
La eveniment vor participa prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu, preşedintele Senatului SNSPA şi directorul DRIIE, şi prof. univ. dr. Teodor Meleșcanu.

robot opzioni binarie bdswiss
Câteva dintre întrebările la care autorii acestei cărți încearcă să răspundă: „Unde are loc un conflict – în ce context cultural, social,economic, judiciar și politic? Ce forme de violență directă sau structurală se pot identifica în cadrul unui conflict? Cum se poate reduce nivelul de violență? Care sunt factorii care unesc sau divid oamenii la nivelul contextului local? Cine sunt actorii-părțile care au un interes în conflict? Care este identitatea părților care au o miză sau interes în conflict? Care sunt percepțiile lor asu-pra conflictului? De ce actorii aleg să acționeze într-un fel anume? Care sunt motivele care au dus la declanșarea conflictului?”

mutual cash loan  „Analiza și soluționarea conflictelor s-a desprins din domeniul relațiilor internaționale și a devenit, treptat, un domeniu de specialitate de sine stătător în perioada Războiului Rece. Inițial, principala preocupare a specialiștilor din acestui domeniu a fost legată de prevenirea izbucnirii unui război devastator care să implice și folosirea armelor nucleare. Eforturile au fost canalizate către evitarea ca un conflict de tip local, regional sau prin intermediari să escaladeze până în faza recurgerii la arme nucleare. Materialul de față îndeamnă la reflecție și ne oferă toate instrumentele necesare pentru a înțelege și preveni conflictele din zona noastră, cu preponderență conflictele de tip etnic și religios. Este o carte care se citește ușor și cu plăcere și care ne oferă tuturor posibilitatea de a înțelege mai bine lumea în care trăim, dar și de a face ceea ce tre-buie pentru a o îmbunătăți”, prof. univ. dr. Teodor Meleșcanu