Luni, 09 Noiembrie 2015 16:14

Sesiuni de instruire privind conţinutul, modul de utilizare şi instrumentele oferite de bazele de date electronice

hirose uk binary options review Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a cofinanțat și beneficiază de acces online, în perioada 03.06.2015 – 31.12.2015, la următoarele baze de date, având ca scop susținerea activității de informare şi documentare necesară realizării temelor de cercetare-dezvoltare:

24 7 personal loans Elsevier Science Direct;

short term loans ga Springerlink

opzioni binarie con bonus senza deposito Wiley Journals

binaire opties nieuws ProQuest Central

option su carige Oxford Journals

binaire opties abn amro Cambridge Journals

binäre optionen erfahrungen banc de swiss Sage

binäre optionen etoro Taylor and Francis.

Studenţii şi profesorii SNSPA sunt invitaţi vineri, 13 noiembrie 2015, între orele 10:00–11:00, sala 105, la o prezentare interactivă, susţinută de SC E-nformation SRL, în calitate de reprezentant în Romania al editurilor ştiinţifice ce produc bazele de date mai sus menționate.  SC E-nformation SRL  va  susține o serie de sesiuni de instruire privind conţinutul, modul de utilizare şi instrumentele oferite de fiecare resursă electronică de documentare. Tema sesiunii de instruire este: “Acces electronic la literatura ştiintifică şi promovarea sistemului de cercetare şi educaţie din România”.

Cu aceasta ocazie, Asociatia Universitătilor, Institutelor de Cercetare-­‐Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România“Anelis Plus”, în calitate de beneficiar, și SC E-nformation SRL, în calitate de furnizor, anunţă deschiderea accesului la literatura științifică de cercetare pentru anul 2015.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 16:19