Luni, 09 Noiembrie 2015 16:14

Sesiuni de instruire privind conţinutul, modul de utilizare şi instrumentele oferite de bazele de date electronice

binaire opties app Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a cofinanțat și beneficiază de acces online, în perioada 03.06.2015 – 31.12.2015, la următoarele baze de date, având ca scop susținerea activității de informare şi documentare necesară realizării temelor de cercetare-dezvoltare:

how are binary options taxed in uk Elsevier Science Direct;

trading tipps binäre optionen Springerlink

gta 5 online geld verdienen level 30 Wiley Journals

binГЇВѕЖ’ГЋВґГЇВЅВ¤re optionen echtzeit charts ProQuest Central

http://bremer-handballcup.de/?pq=geld-verdienen-im-internet-nebenjob&b5e=ae geld verdienen im internet nebenjob Oxford Journals

is binary options trading legal in south africa Cambridge Journals

xtb option binaire compte demo Sage

http://www.inindiya.com/?pot=malta-binary-options-regulation&a1d=90 malta binary options regulation Taylor and Francis.

Studenţii şi profesorii SNSPA sunt invitaţi vineri, 13 noiembrie 2015, între orele 10:00–11:00, sala 105, la o prezentare interactivă, susţinută de SC E-nformation SRL, în calitate de reprezentant în Romania al editurilor ştiinţifice ce produc bazele de date mai sus menționate.  SC E-nformation SRL  va  susține o serie de sesiuni de instruire privind conţinutul, modul de utilizare şi instrumentele oferite de fiecare resursă electronică de documentare. Tema sesiunii de instruire este: “Acces electronic la literatura ştiintifică şi promovarea sistemului de cercetare şi educaţie din România”.

Cu aceasta ocazie, Asociatia Universitătilor, Institutelor de Cercetare-­‐Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România“Anelis Plus”, în calitate de beneficiar, și SC E-nformation SRL, în calitate de furnizor, anunţă deschiderea accesului la literatura științifică de cercetare pentru anul 2015.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 16:19