Luni, 23 Noiembrie 2015 08:49

Zilele Facultăţii de Management

Facultatea de Management organizează în perioada 23-26 noiembrie Zilele Facultății de Management. În acest interval vor avea loc conferințe, dezbateri, cursuri deschise și proiecții de film.

http://www.jaleh.de/or/37/binre-optionen-vor-bilanztermin.html binäre optionen vor bilanztermin

enter Printre invitații care vor susține prezentări în cadrul evenimentelor se numără Adela Jansen, Director Executiv HR la BRD Groupe Societe Generale, Mirela Nemțanu, Corporate Communication & Regulatory Affairs Manager L’Oreal România, conf. univ. dr. Lucian Anghel, Președinte BVB și CEO BCR Pensii, Iarina Ștefănescu, Director AJUNGEM MARI, Voluntarul anului 2014, Claudiu Vrînceanu, redactor-șef WallStreet.ro, Paul Herinean, fondator, ICE U, Adrian Cioroianu, CEO, ACKNOWLEDGE, Ruxandra Ciocîrlan, Corporate Sales Manager, Inspire Group, Smaranda Pârvu, Group Product Manager Make-up, L’Oreal România, Cosmina Coman, Managing Director Learning Pro, Vlad Grigore, Project Manager BCR și scriitorii Lucia Verona, Adina Speteanu, Anamaria Ionescu și Bogdan Hrib.

xine player command line optinos
Prima zi este dedicată antreprenoriatului, oportunităților și problemelor cu care se întâlnesc antreprenorii în România. În cea de-a doua zi discutăm despre responsabilitate socială, voluntariat și organizații non-profit. În cea de-a treia zi aducem în prim plan marketingul și cărțile polițiste și discutăm despre comportamentul disimulat cu un expert în comunicarea non-verbală. Tema celei de-a patra zile este brandingul. Vom povesti despre brandul personal, despre brandul de angajator și despre gestionarea portofoliului de brand în industria cosmetică. Seara dezbatem alături de experți evoluția și perspectivele managementului de program în țara noastră.

go site La evenimente vor participa liceeni din București și membri ai comunității academice SNSPA.

click
http://www.jaleh.de/or/21/wichtige-indikatoren-binre-optionen.html Programul evenimentelor

metatrader allarme opzioni binarie La evenimente vor participa liceeni din București și membri ai comunității academice SNSPA.

enter site
Facultatea de Management din SNSPA este o instituție de învățământ de stat, acreditată, care organizează un program de studii de licență, specializarea management, și trei programe de masterat, specializarea management: MA în Management și Branding Corporativ, MA în Antreprenoriat și Management Strategic și MA in Programs and Investments Management (în limba engleză).

Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2015 09:57