Joi, 10 Decembrie 2015 14:37

Acces gratuit la baze de date

Vă reamintim că beneficiați de acces gratuit la următoarele baze de date:

Thomson anunță accesul deschis la Journal and Highly Cited Data (JHCD), un produs care intregrează indicatorii existenți precum și noi indicatori din Journal Citation Reports (JCR) și Essential Science Indicators (ESI).

Accesul este deschis până la sfârșitul anului 2015, pe baza IP-urilor instituționale. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului, disponibilă aici.

GALE, parte a Cengage Learning, răspunde nevoilor globale de informare și educație prin oferta vastă și dinamică de conținut, care este folosită de studenți și consumatori în biblioteci, școli sau pe internet.
Accesul este deschis în perioada 16 nov - 15 dec 2015, pe baza IP-urilor instituționale. Pentru detalii privind modalitatea de acces și lista instituțiilor beneficiare, consultați pagina evenimentului, disponibilă aici.

IEEE şi John Wiley & Sons, au incheiat un parteneriat pentru a oferi acces online la peste 800 de cărți electronice prin intermediul bibliotecii digitale IEEE Xplore. Colecția de titluri include manuale practice, de nivel introductiv şi avansat, lucrări de referință şi cărți profesionale.
Accesul este deschis în perioada 23 nov - 22 dec 2015, pe baza IP-urilor instituționale. Pentru detalii privind modalitatea de acces și lista instituțiilor beneficiare, consultați pagina evenimentului, disponibilă aici.