Joi, 03 Martie 2016 10:23

ComunicarTe 2016 | Call for papers

wie kann man bei gta online schnell geld verdienen În luna iunie 2016, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice organizează cea de-a XIV-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților http://klarezaken.nl/?pg=binaire-opties-technische-analyse&9ed=e1 binaire opties technische analyse ComunicarTe 2016.

binary options bullet scam
Sunt invitaţi să participe studenţii din cadrul SNSPA, studii universitare de licenta si masterat, și din alte universităţi cu specializări conexe.

binaire opties voorspellen Tema ediţiei de anul acesta - binary options tax in south africa Conflict, consens, comunicare - permite abordarea unui spectru larg de subiecte din arii de cercetare precum: comunicarea organizațională, comunicarea interpersonală, relații publice, marketing și branding, comunicarea publicitară, comunicarea politică etc. Mai mult, pentru a crește numărul participanților și a susține rezultatele activităților de cercetare întreprinse de studenți, menționăm că va exista și o secțiune distinctă (”Varia”) în care pot fi înscrise lucrări ce abordează teme conexe.  

zulutrade binäre optionen Acest eveniment, devenit deja tradiție, are rolul de a încuraja și valorifica activitatea de cercetare a studenților și a oferi un cadru de dezbatere pentru diferite problematici abordate de aceștia. Fie că vorbim de cercetări de mică amploare realizate în cadrul proiectelor finale de seminar și/sau curs, fie că vorbim de capitole din lucrările de absolvire sau chiar sinteze ale acestora, sesiunea de comunicări științifice ComunicarTe oferă un cadru organizat de diseminare a rezultatelor pentru demersuri de cercetare întreprinse de studenți, fiind în același timp și o formă de recunoaștere și recompensă simbolică a efortului academic angrenat în realizarea acestora.

bdswiss wirklich gut Deadline-ul pentru trimiterea abstractelor este binary option broker indonesia 15 aprilie 2016.

Studenţii sunt încurajaţi să valorifice proiectele realizate în cursul anilor de studiu sau capitole/sinteze ale lucrărilor de absolvire.
Lucrările vor fi evaluate de către un colectiv de profesori din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, cele mai bune dintre ele urmând a fi premiate și având șansa de a fi publicate în Revista Română de Comunicare și Relații Publice.

Abstractele şi lucrările finale vor fi trimise, respectând termenul precizat mai sus, la ambele adrese de contact.
Alexandru Cârlan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Diana Dumitriu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mai multe detalii referitoare la calendarul evenimentului puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului: binary option robot us www.comunicartefcrp.wordpress.com

Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 12:48