Joi, 10 Martie 2016 11:29

EXPERIENŢE. Pieţe recreate: ReThink Food

Facultatea de Management, prin Centrul Culture MIX, propune studenţilor şi membrilor comunităţii academice SNSPA un proiect de învăţare experienţiala prin aplicaţii practice, studii de caz reale si prin simularea ludica a unor experiente de consum, care sa ii faca pe participanti sa inteleaga potentialul real al afacerilor sustenabile din Romania.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


Seria de evenimente Experienţe inseamna:
– expozitii dedicate simularii unor piete care pot genera dezvoltare sustenabila in Romania
– workshop-uri, prelegeri ale practicienilor recunoscuti si o abordare interdisciplinara.

Minor (such as Valium, Librium, and Tranxene) and sleeping pills (such as Dalmane, Restoril, and 30 mg ambien) are widely prescribed. Prima editie, Experiente I. Piete recreate, va avea loc în perioada 28 martie - 1 aprilie 2016.
In aceasta editie se urmareste:
- Intelegerea comportamentului de consum, a pietei si industriei alimentare, prin mijloace experientiale, si dezbateri intre mediul academic si cel de afaceri
- Promovarea unui comportament alimentar sanatos
Manifestarile care vor avea loc in cadrul primei editii cuprind:
- o expozitie care stimuleaza experienta unui cumparator, insotindu-l pe acesta la piata, supermarket, in bucatarie si la restaurant
- evenimente culturale si de dezvoltare profesionala (prelegeri interdisciplinare, workshopuri de gatit, targuri de carte si de produse bio)
- o campanie de educare a publicului prin realizarea si distribuirea unor postere de constientizare si stimulare a consumului alimentar sanatos.

Detalii, pe www.facultateademanagement.ro

Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 11:48