Miercuri, 30 Martie 2016 14:36

Fluent în Finanţe - program educaţional, destinat studenţilor

go site Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a lansat oficial a treia etapa a programului educational "Fluent în Finanţe" adresat studentilor. Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Facultatea de Management, este unul dintre cei cinci parteneri academici ai acestui proiect prin care vor fi sustinute seminarii gratuite in universitati pentru cresterea gradului de constientizare in ceea ce priveste administrarea finantelor personale.

best binary options graphs

autopzionibinarietruffa Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

http://cameralove.org/mq/default/broker-online-opzioni-binarie-turbo

get link Prin participarea la seminariile “Fluent in Finante”, studentii vor dobandi abilitati si cunostinte suplimentare in ce priveste administrarea banilor, importanta acumularii averii si investitiile la bursa.

click here

"Prezenta foarte ridicata a studentilor Facultatii de Management din SNSPA la lansarea programului http://www.crazy-codes.xyz/ma/come-investire-sui-binary-options-in-inghilterra Fluent în Finanţe si la alte seminarii anterioare organizate in comun de facultatea noastra si BVB arata interes pentru educatie financiara si aplecare catre acest domeniu. Putem astfel spera la un efect pozitiv multiplicator care sa ajute Bursa de Valori Bucuresti in efortul de crestere a finantarii economiei nationale ca element ce favorizeaza dezvoltarea sustenabila la nivel national", a declarat Florina Pinzaru, decan, Facultatea de Management, SNSPA.

artlands etrading gmbh
Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 14:45