Miercuri, 20 Aprilie 2016 15:07

Acces gratuit la resursele Oxford University Press

Oxford University Press şi platforma Enformation vă oferă o perioadă de acces gratuit la resursele: Oxford Scholarship Online, Oxford Reference Online şi Oxford Handbooks Online pentru o perioadă de 40 de zile.

 

Perioada de acces: 20.04.2016 – 31.05.2016
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional
Mai multe informații se găsesc aici.

 

Oxford Scholarship Online

Oxford Scholarship Online este o vastă și dezvoltată bibliotecă care oferă acces rapid și ușor la peste 12,200 de cărți, 20 module de subiecte, 267 subdiscipline, peste 170,000 ilustrații, peste 300,000 ecuații, peste 95, 000 de capitole, peste 8,900 de autori, peste 2,000,000 pagini.
Oxford Scholarship Online oferă acum acces la colecții de cărți din domeniile: Biology, Business and Management, Classical Studies, Economics and Finance, History, Law, Linguistics, Literature, Mathematics, Music, Neuroscience, Philosophy, Physics, Political Science, Psychology, Public Health and Epidemiology, Religion și Social Work.
Există posibilitatea de export automat al citărilor in RefWorksTM, EndnoteTM, BibTex.
Link de acces: www.oxfordscholarship.com

 

Oxford Reference Online

Welcome to Convert adrafinil to modafinil is a prescription medicine used to improve wakefulness in adults who are very sleepy due to one of the following diagnosed sleep Better known as Provigil. Enjoy free shipping with tracking worldwide and full refunds! We accept payments by VISA, MasterCard, and Bitcoin ORO Premium Collection combină resursele academice cu conținut autorizat și de referință din 25 de domenii de activitate. De asemenea, oferă funcționalitate excelentă, precum și o gamă largă de materiale suplimentare, cum ar fi hărți, ilustrații, grafice.
Oxford Reference Online: Premium Collection oferă pe lângă cele peste 230 de cărți cuprinse în Core Collection și o serie de titluri cheie din celebra serie Oxford Companions, plus Visual English Dictionary, Oxford Dictionary of Quotations precum și titluri de istorie naturală ilustrată, cum ar fi Encyclopedia of Mammals. ORO Premium Collection cuprinde:
Peste 2 milioane de înregistrări din 125 de subiecte începând de la arhitectură și până la zoologie din seria Oxford Companions.
Peste 20,000 de înregistrări din Oxford Dictionary of Quotations
Peste 175 de dicționare tematice în text integral plus World Encyclopedia, oferind înregistrări din orice domeniu, de la artă la finanțe, de la calculatoare la scriitori clasici;
Peste 16,000 illustrații, fotografii, tabele, plus 775 hărți color;
3165 link-uri web; 36,000+ bibliografii inestimabile; 167,000+ înregistrări bibliografice;
Link de acces: www.oxfordreference.com

 

Oxford Handbooks Online

Oxford Handbooks Online: Scholarly Research Reviews este o colecție extraordinară a celor mai bune manuale din 14 domenii academice. Una dinte cele mai prestigioase și de succes colecție a editurii, seria conține articole aprofundate, de înalt nivel scrise de cei mai importanți oameni de știință din domeniile respective. Programul de publicare revoluționar asigură disponibilitatea tuturor titlurilor online și în format tipărit, iar actualizările lunare introduc noi articole online, înainte publicării în format tipărit, oferind utilizatorilor cel mai actual și relevant conținut.
O resursă deosebit de valoroasă pentru:

  • Studenți

Articolele științifice analitice oferă o imagine aprofundată asupra domeniului și o îndrumare relevantă, direcționând studenții spre alt conținut relevant.

  • Cadre didactice și cercetători

Articolele publicate întâi online sau numai online conferă siguranța că lucrările oamenilor de știință sunt documentate cu cele mai recente progrese din domeniu.

  • Bibliotecari

Furnizează lucrări clasice, împreună cu titluri publicate recent, din 14 domenii de interes, cu funcționalități îmbunătățite de acces și descoperire, ceea ce permite bibliotecarilor să își eficientizeze colecțiile.
Link de acces: www.oxfordhandbooks.com

Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 15:13