Marți, 05 Februarie 2013 02:00

Studentă SNSPA, Delegat de Tineret la Naţiunile Unite

În perioada 6-15 februarie 2013, Elena Bunoară (23 de ani), studentă a masterului Security and Diplomacy din cadrul Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană, SNSPA, a participat la lucrările celei de a 51-a sesiuni a Comisiei pentru Dezvoltare Socială din cadrul Consiliului Economic şi Social al Naţiunilor Unite. Prin prezenţa la New York, Elena a reprezentat tinerii români în calitate de Delegat de Tineret la Naţiunile Unite, împreună cu Alexandru Negurici, absolvent al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


Cei doi tineri delegaţi români au susţinut un discurs conturat în jurul temei principale a lucrărilor: Capacitarea persoanelor ca instrument al eradicării sărăciei, al integrării sociale şi al accesului la muncă decentă pentru toţi. Ei au încurajat statele membre să considere rolul important pe care îl au organizaţiile neguvernamentale şi educaţia non-formală în procesul de formare a viitorilor lideri, precum şi asigurarea de stagii plătite pentru tineri, ca preambul al vieţii profesionale. Totodată, ei au participat la negocierile privind rezoluţia pe tineret şi au făcut propuneri împreună cu delegaţii de tineret din celelalte state membre, recomandări care au reflectat nevoile tinerilor în contextul actual al dificultăţilor sociale şi economice.
Programul „Delegat de Tineret la Naţiunile Unite” este unic prin faptul că le oferă tinerilor din statele membre ale ONU posibilitatea de a lua parte la procesul de luare a deciziilor la nivel internaţional. Astfel, statele membre au posibilitatea de a include tineri în delegaţiilor lor naţionale, iar România se numără printre ţările care susţin reprezentarea intereselor tinerilor de către tineri. În ţara noastră, programul este organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi de Ministerul Afacerilor Externe. La New York, delegaţii s-au bucurat de sprijinul Misiunii României pe lângă Naţiunile Unite.