Miercuri, 11 Mai 2016 15:56

SNSPA recrutează experți în cadrul proiectului international “Strengthening Professional Higher Education and VET in Central & South Eastern Europe”

Domeniul educației profesionale și vocaționale la nivelul învățământului superior este slab dezvoltat în România. Mai mult decât atât, studiile demonstrează că nu există o definiție unică la nivel european a conceptelor de mai sus, unul și același program fiind considerat ca ținând fie de învățământul universitar, fie de educația vocațională, în funcție de statul la care ne raportăm.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Având în vedere aceste provocări, SNSPA a decis implicarea, în calitate de partener, în proiectul “Strengthening Professional Higher Education and VET in Central & South Eastern Europe/ PRO-CSEE”, implementat de Skupnost Visjih Strokovnih Sol Republike Slovenije (The Association of Slovene Higher Vocational Colleges) și finanțat de către Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

În cursul lunii mai 2016, este deschis apelul de recrutare a experților români din cadrul acestui proiect. Pentru detalii despre obiectivele proiectului, profilul și atribuțiile experților, precum și despre procesul de aplicare pentru poziția vizată, vă rugăm sa citiți apelurile de mai jos, corespunzând celor patru arii tematice ce vor fi abordate. Data limită pentru depunerea candidaturilor este de 27 mai 2016.  

Call for Experts | Alignment of PHE with Regional and Local Economic Development Strategies

Call for Experts | Promotion of PHE in Responding to Skill Shortages

Call for Experts | Organising and Monitoring Student Placements in the World of Work

Call for Experts | Personal Learning Environments in PHE


Contact
Website: http://procsee.eu/
Persoană de contact: Flavia Alupei-Durach, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2016 16:00
and smoking food to avoid taking adverse effects of aldactone aldactone a precio argentina hair growth pcos generic aldactone baownbeuv.and smoking food to avoid taking adverse effects of aldactone aldactone a precio argentina hair growth pcos generic aldactone baownbeuv.