Luni, 23 Mai 2016 10:56

Perspectiva olandeză asupra Președinției Consiliului Uniunii Europene

http://www.bournecapital.com/bt/36/migliori-piattaforme-opzioni-binarie.html Joi, 26 mai 2016, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) organizează prelegerea susţinută de Excelenţa Sa, Stella Ronner-Grubacic, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Țărilor de Jos în România.

option bit demo

binäre broker Evenimentul face parte din seria de întâlniri cu ambasadori ai statelor membre ale Uniunii Europene în România, întâlniri înscrise în tematica comună ‘Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene’.
Subiectul are o importanță deosebită în contextul asumării, în premieră, a Președinției rotative de către România, în a doua jumătate a anului 2019, iar promovarea sa a început în cadrul DRIIE în toamna anului trecut prin intermediul Modulului Jean Monnet EU*Ro Media, Standarde Europene, Aplicabilitate Românească: Viziunea Media asupra Președinției Române a Consiliului UE.

here

http://broadwaybathrooms.com/my/banda-di-bollinger-opzioni-binarie-diagramma-a-candela Evenimentul este dedicat Olandei, un stat cu care România menține vechi relații bilaterale de prietenie, intensificate în dimensiunea politică și economică cu precădere în ultimul deceniu .

free demo account sixty second binary options

go site Astfel, joi, 26 aprilie 2016, Excelența Sa, Stella Ronner-Grubacic va împărtăși detalii atât despre experiența îndelungată a Olandei legată de pregătirea a nu mai puțin de zece mandate pentru Președinția Consiliului UE, de oportunitățile și provocările întâlnite de-a lungul timpului, cât și despre actualul mandat aflat în desfășurare într-un context politic sensibil pentru UE.
Modulul EU*Ro Media este partener al DRIIE în organizarea acestei serii de reuniuni care se va desfășura în următorii trei ani și care reprezintă un pas important în implementarea scopului proiectului de a aduce subiectul în atenția opiniei publice din România cu aportul unor jurnaliști bine informați în privința afacerilor europene.

http://www.pettigna.com/me/451/opzioni-binarie-contro-indicazioni.html Caracterul public al evenimentelor facilitează participarea unei audiențe diversificate – studenți, reprezentanți ai mediului academic, mass-media și societății civile - și stimulează, pe de-o parte, dezbaterea oportunităților și provocărilor legate de pregătirea și exercitarea Președinției Consiliului UE din perspectivă națională și europeană, prin prisma experienței anterioare a altor state membre, și, pe de altă parte, propagarea discuțiilor în afara cadrului universitar.

enter Evenimentul din 26 mai 2016 se va desfășura în limba engleză, la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30A, sector 1, București), în sala 428, începând cu ora 16:00.

here Proiectul EU*Ro Media este co-finanțat de către: Comisia Europeană, Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură (EACEA), prin intermediul Programului ERASMUS+
Instituția gazdă: Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană – Centrul de Studii Europene
Partener: Coaliţia România 2019 – Preşedinţia Română a Consiliului