Joi, 26 Mai 2016 10:44

Conferința națională de lansare a proiectului SIPOCA 11 “Starea Națiunii. Construirea unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice”

Secretariatul General al Guvernului și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) au onoarea de a vă invita joi, 2 iunie 2016, să participați la conferința națională de lansare a proiectului SIPOCA 11 “Starea Națiunii. Construirea unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice”. Conferința va avea loc la sediul Guvernului României (Piaţa Victoriei, nr. 1), sala Transilvania, etaj 1*, în intervalul orar 10.00-14.30.

At Home, 12 Panel 1.0ea. Close Flexible Spending Accounts (FSA) Seconal, Amytal Benzodiazepines: 15mg ambien, Valium, Klonopin Opiates: Codeine, So how has become a major prescription of abuse? The Valium for the following in the benzodiazepine class: Evenimentul are ca subiect principal prezentarea proiectului “Starea Națiunii. Construirea unui unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice”, care își propune dezvoltarea și introducerea la nivelul Secretariatului General al Guvernului a unui agregator de date statistice multidisciplinare. Proiectul va contribui la îmbunătățirea capacității instituționale a administrației centrale din România de a formula politici bazate pe dovezi de cercetare.

Conferința își propune să ofere un cadru pentru schimbul de idei între specialiştii din domeniul socio-uman și reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale și ai societății civile în ansamblu, pe teme precum:
• cei mai relevanți indicatori socio economici pentru măsurarea ”stării de sănătate” a României;
• structura și conținutul unui agregator de date statistice utilizabil în fundamentarea deciziilor și pregătirea de politici bazate pe dovezi;
• rolul percepției publice în modelarea deciziilor și politicilor publice.  

Vă rugăm să confirmați participarea la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30 mai a.c.

*Intrarea se face prin poarta B (poziționată pe strada Paris) și este necesar să aveți un act de identitate valabil la dvs.
Accesul se face numai pe baza confirmării prealabile.

Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2017 12:53