Joi, 26 Mai 2016 14:01

De la Pasiunea pentru Sport la Business | Sesiune de coaching

low deposit binary option broker Joi, 2 iunie, ora 16.30, studenții Facultății de Management vor avea ocazia de a participa la o sesiune de coaching susținută de reprezentanții celui mai important retailer de echipamente sportive la nivel european – DECATHLON.

binary options prediction indicator free Cezar Nicolaescu (Director Decathlon) și Constantin Dascălu (Marketing Manager) vor discuta despre importanța planificării strategice în transformarea pasiunii pentru sport într-un business profitabil: de la dezvoltarea unei culturi a sportului în cadrul companiei la inovare la nivel de produs și engagement prin crearea de comunități de brand.

http://hotmeal.net/?pg=best-binary-option-strategies best binary option strategies Participanții vor descoperi ce înseamnă să faci business din pasiunea și care sunt valorile care susțin creșterea brandului DECATHLON joi, 2 iunie 2016, la ora 16.30, în sala multifuncţională.

option binaire saxo banque avis Numărul de locuri este limitat.

belasting binaire opties  

http://petrinum.de/?pw=royal-bank-of-scotland-bin%C3%A4re-optionen&c7e=aa royal bank of scotland binäre optionen Perseverență și motivație – pasiune și spirit competitiv – trademarks ale managerului performant

private loan agreement template canada Decathlon provoaca viitorii manageri sportivi din cadrul FM să participe la concursul foto Bring it on! In perioada 23-27 mai, studenții FM pot câștiga o invitatie la sesiunea de coaching  Decathlon <De la Pasiune pentru sport la business> prin postarea unei fotografii pe grupul de FB al facultatii cu sportul  practicat de managerii competitivi pentru a crește performanța la job (‪#‎sportnbusiness). 

binäre optionen profi Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.

Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 11:59