Joi, 26 Mai 2016 14:01

De la Pasiunea pentru Sport la Business | Sesiune de coaching

go site Joi, 2 iunie, ora 16.30, studenții Facultății de Management vor avea ocazia de a participa la o sesiune de coaching susținută de reprezentanții celui mai important retailer de echipamente sportive la nivel european – DECATHLON.

iq option guida

q option opzioni bianrie Cezar Nicolaescu (Director Decathlon) și Constantin Dascălu (Marketing Manager) vor discuta despre importanța planificării strategice în transformarea pasiunii pentru sport într-un business profitabil: de la dezvoltarea unei culturi a sportului în cadrul companiei la inovare la nivel de produs și engagement prin crearea de comunități de brand.

http://www.pettigna.com/dre/come-guadagnare-col-trading-binario come guadagnare col trading binario

go to link Participanții vor descoperi ce înseamnă să faci business din pasiunea și care sunt valorile care susțin creșterea brandului DECATHLON joi, 2 iunie 2016, la ora 16.30, în sala multifuncţională.

click here Numărul de locuri este limitat.

http://yogastlouis.com/oq/2/strategie-opzioni-binarie-15-minuti.html  

go site Perseverență și motivație – pasiune și spirit competitiv – trademarks ale managerului performant

go to link Decathlon provoaca viitorii manageri sportivi din cadrul FM să participe la concursul foto Bring it on! In perioada 23-27 mai, studenții FM pot câștiga o invitatie la sesiunea de coaching  Decathlon <De la Pasiune pentru sport la business> prin postarea unei fotografii pe grupul de FB al facultatii cu sportul  practicat de managerii competitivi pentru a crește performanța la job (‪#‎sportnbusiness). 

http://citrusfx.com/bw/65/1101.html Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.

Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 11:59