Joi, 07 Iulie 2016 11:12

Conferința internațională Enlargement of the European Administrative Space - instrument for transforming the society

http://247loan.ca/nova-scotia-student-loan-online-calculator În perioada 8-9 iulie 2016, se va desfășura la SNSPA conferința internațională: Enlargement of the European Administrative Space - instrument for transforming the society.

go

http://www.bothniafritid.se/post-13031
Conferința este organizată ca parte integrantă a activităților din cadrul Catedrei Jean Monnet Ad personam Lucica Matei la finele celui de-al treilea an de existență.

ho guadagnato con le opzioni binarie

enter Obiectivul principal al conferinței îl reprezintă sinteza și evaluarea principalelor realizări științifice și didactice ale Catedrei.
Evenimentul reuneşte cadre didactice, studenți și reprezentanți ai administrației publice din România precum și din Italia, Germania, Macedonia sau Serbia și va oferi un cadru adecvat schimburilor de idei și colaborărilor în analiza și cercetarea proceselor aferente Spațiului Administrativ European.

http://decowin.be/mw/403/chi-paga-le-opzioni-binarie.html chi paga le opzioni binarie

PROGRAM

http://www.salles-online.com/mz/binary-options-trading-strategy-youtube Fiind câștigată de prof. univ. dr. Lucica Matei în anul 2013, Catedra Jean Monnet Ad personam a reprezentat și reprezintă o recunoaștere  a contribuției domniei sale la promovarea în mediul academic a obiectivelor și misiunii programului Jean Monnet - ERASMUS+.

guru opzioni binarie

De menționat că, în anii anteriori, prof. univ. dr. Lucica Matei a obținut și operaționalizat și alte proiecte Jean Monnet: Cursul permanent: Politici UE și management public, Catedra Jean Monnet: Europenizarea administrației și funcției publice sau Grupul multilateral de cercetare: South-Eastern developments on the administrative convergence and enlargement of the European Administrative Space in Balkan states.

go to site
Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 13:20