Miercuri, 29 Iunie 2016 13:20

13 programe de masterat pentru viitorii specialişti în comunicare

Cu aproape douăzeci de ani de activitate și câteva mii de absolvenți care au ales profesii pline de provocări, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este o instituţie prestigioasă, care s-a afirmat ca o şcoală de comunicare de renume.

 

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice încurajează şi susţine excelenţa academică în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice. Facultatea promovează iniţiative de colaborare cu organizaţii de comunicare şi publicitate şi derulează programe de masterat comune cu universităţi de renume din străinătate.

Absolvenţii sunt cei mai importanți purtători ai spiritului comunității academice SNSPA. Absolvenții Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice își construiesc cariera, ducând mai departe profesionalismul, pasiunea pentru comunicare și perseverența dobândite în timpul studenției.

13 programe de masterat pentru viitorii specialişti în comunicare şi publicitate, social media şi marketing online, comunicare politică, afaceri europene şi managementul proiectelor!

Calendarul examenului de admitere la masteratele cu frecvență (IF)

Preînscrierea candidaților (facilitate opțională) se poate face prin completarea formularului de preînscriere, disponibil pe home page-ul www.comunicare.ro în perioada 16 martie - 1 iulie 2016.
Înscrierea candidaților la concursul de admitere se face în perioada 18-23 iulie a.c., iar susținerea prezentării în format PowerPoint se desfășoară în perioada 25-27 iulie 2016, conform unei planificări care va fi anunțată pe 24 iulie 2016, la avizierul facultății și pe site-ul www.comunicare.ro.

Calendarul examenului de admitere la masteratele cu frecvență redusă (IFR)

Perioada de înscriere (depunerea dosarului de admitere, inclusiv a eseului): 18 - 23 iulie 2016. Dosarele de admitere pot fi trimise și prin poștă, data poștei fiind cel mai târziu 23 iulie 2016

350 de locuri la buget şi 400 de locuri la taxă

Cifra de școlarizare pentru anul academic 2016-2017

Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizează studii universitare de masterat atât la învățămât cu frecvență, cât și la învățământ cu frecvență redusă:
 
Masterate cu frecvență (IF), în limba română

    Masterat Brand Management și Comunicare Corporatistă
    Masterat Comunicare Audio-Video
    Masterat Comunicare Managerială și Resurse Umane
    Masterat Comunicare Politică. Marketing Politic și Electoral
    Masterat Comunicare și Relații Publice
    Masterat Management și Comunicare în Afaceri
    Masterat Managementul Proiectelor
    Masterat Publicitate
    Masterat Social Media și Marketing Online

Masterate cu frecvență (IF), în limba engleză

    Masterat în Comunicare și Afaceri Europene
    Masterat în Comunicare și Publicitate
    Masterat în Managementul Proiectelor
    Masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice - parteneriat Sheffield

Masterate cu frecvență redusă (IFR), în limba română

    Masterat Management și Comunicare în Afaceri
    Masterat Comunicare și Relații Publice
    Masterat Comunicare Managerială și Resurse Umane
    Masterat Managementul Proiectelor

PREINSCRIERE ONLINE este o aplicaţie care vine în sprijinul candidaţilor care doresc sa se pregateasca in mod temeinic pentru admiterea la masteratele cu frecvenţă ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.
Preînscrierea este opţională şi nu influenţează în nici un fel şansele candidaţilor de a fi admişi sau respinşi la un program masteral.
Detalii, aici.

Ultima modificare Marți, 30 Noiembrie 1999 04:27