Joi, 30 Iunie 2016 14:25

160 de locuri la buget la masteratele de elită ale Facultății de Științe Politice

Înscrierea la programele de masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Politice se face exclusiv online, până pe 7 iulie, în sesiunea din vară, și 1 august – 8 septembrie, în cea din toamnă. Candidații vor încărca pe site-ul admitere-masterat.politice.ro CV-ul și o scrisoare de motivație, pe care o vor susține în fața comisiei de concurs.

 

Vino şi studiază la programele de masterat oferite de Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA! O facultate de top care îți oferă programe de masterat pentru viitorul tău profesional!
• 160 de locuri la buget
• 30 de burse de studiu
• peste 30 de burse Erasmus – poți petrece un semestru studiind la una din universitățile de prestigiu din Europa (Bologna, Padova, Madrid Complutense, Bonn etc).

Poate lucrezi într-un minister sau o agenție și vrei să-și îmbunătățești abilitățile de creare, implementare și evaluare de politici publice. Poate lucrezi în cadrul unei organizații a societății civile și vrei să înveţi cum poţi promova în mod eficient misiunea organizației tale. Poate lucrezi într-un partid sau o organizație politică și vrei să îți îmbunătățești capacitatea de a realiza cercetări electorale.

Sau vei absolvi în curând studiile de licență și vrei să continui în cadrul unui program de masterat care te va face mai competitiv pe piața muncii şi îți va lărgi orizontul intelectual.

La masteratele Facultății de Științe Politice (SNSPA) înveţi cum să realizezi un proiect de cercetare, cum să scrii și să implementezi un proiect de finanțare pentru fonduri europene, cum să realizezi un chestionar de cercetare sociologică, cum să analizezi datele rezultate în urma cercetării pentru o analiză de piață, și multe altele. De asemenea, te pregăteşti pentru studiile de doctorat.

Verifică oferta de master la www.politice.ro și alătură-te comunității noastre academice!

Ultima modificare Marți, 30 Noiembrie 1999 04:40