Dezvoltă-ți competențele în cadrul celui mai important eveniment științific dedicat studenților și masteranzilor organizat de Facultatea de Management!
Lansată în anul 2013 și organizată anual, conferința internațională STRATEGICA este una dintre cele mai importante manifestări științifice din Europa de Sud-Est. Conferința reunește experți, profesori, cercetători și studenți pasionați de economie, management, finanțe și marketing. Peste 500 de participanți din 31 de țări, de pe patru continente, au luat parte la lucrările conferinței de la înființarea sa, alături de keynote speakers de primă mărime.
Biblioteca SNSPA, Clarivate Analytics (fostul THOMSON-REUTERS) şi Enformation vă invită la workshop-ul cu tema "Platformele Web Of Science şi Incites".
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) are onoarea de a găzdui vizita directorului Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA), prof. Michael O'Flaherty. 
Lucrarea “Codificarea administrativă. Abordări doctrinare și cerințe practice”, coordonatori: Emil Bălan, Cristi Iftene, Dragoș Troanță, Marius Văcărelu, publicată la editura Wolters Kluwer România, București, cuprinde comunicările științifice și dezbaterile conferinței ,,Codificarea administrativă – Abordări doctrinare și cerințe practice” organizată de către Societatea Academică de Științe Administrative (S.A.Ș.A.) în parteneriat cu Centrul de Drept Public și Științe Administrative din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) în București, la data de 20 octombrie 2017.
Luni, 2 aprilie 2018, Biblioteca SNSPA, în colaborare cu Enformation şi editura Taylor and Frances, vă invită la workshop-ul cu tema: "Publishing in academic journals - Tips to help you succeed". Evenimentul este organizat la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), parter, Sala Multifuncţională, în intervalul orar 12:00 – 13:00.
Pagina 1 din 91