Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs un post contractual vacant,  de referent (recepţioner,) pe perioadă determinată de 6 luni, în cadrul Casei de Oaspeţi Batiştei. Selectia dosarelor pentru concursul de REFERENT…
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs un post contractual vacant, de administrator financiar (M),  pe perioadă determinată de 6 luni,în cadrul Casei de Oaspeţi Batiştei.
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs un post contractual  vacant scos la concurs, de Auditor,  pe perioadă nedeterminată.
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs un post contractual vacant, de Automatist,  pe perioadă determinată.
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs un post contractual vacant, de expert,  pe perioadă determinată de 6 luni, în cadrul Biroului Doctorate.
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs 1 post contractual vacant, de administrator financiar,  pe perioadă determinată de 1 an.